Pareri ENEL Fix Online un Abonament care promite pret fix la curent timp de 12 luni.

Inainte sa ne facem o parere despre Enel Fix Online, avanatajele si dezavantajele acestui nou abonament de energie electrica, sa vedem ce inseamna liberalizarea pietii si ce aduce ei nou pentru consumatgori.

Pana in 2017 pentru energia electrica si 2018 pentru cea de gaze, daca ramai la furnizorul la care esti azi, platesti un pret reglementat.

Din 2017/2018 incolo, furnizorul tau de curent electric va putea cumpara de la ce producator vrea, iar tu vei putea cumpara de la ce furnizor vrei.

Adica, daca nu iti mai convine sa cumperi curent de la ENEL, de pilda, poti sa cumperi de la cei peste 60 de furnizori de energie electrica care se gasesc in piata libera.

Pe siteul autoritatii de reglementare va aparea un comparator de preturi. Automat ti se va transmite o lista cu toti furnizorii  de energie electrica si preturile pe care le au.
pareri abonament enel fix online curent electric ieftin

Revenind la ENEL FIX ONLINE, noul abonament de la Enel este exact ceea ce ii spune denumirea: "online".

De la contract la factura totul se face virtual. Iti închei contractul de energie online, prin mijloace de comunicare la distanta. Ulterior, tot ce trebuie sa faci este sa iti activezi contul MyEnel si factura electronica si sa le mentii active pe întreaga perioada contractuala.

Cu MyEnel si aplicatia mobila dedicata, poti sa iti administrezi energia electrica online, de oriunde ai fi, la orice ora. Ai acces la facturile tale, le platesti, transmiti indexul si vezi evolutia consumul de energie.

Oferta este valabila pana in data de 31 Martie 2017.

Abonamentul zilnic este un tarif ce asigura fixarea unui pret avantajos al energiei electrice.

Pretul ENEL FIX ONLINE este de 0.15 lei / zi adica 62,5 lei pe luna. Iar pretul unui kWh este 0,151 lei.

Insa ENEL mai are inca 2 tipuri de abonamente la energie electrica.

ENEL FIX 24 pret 65,2 lei / luna
Vrei un pret fix al energiei electrice timp de 24 de luni? Daca alegeti Enel Fix 24, oferta cu abonament zilnic cu pretul de doar 0.15 lei/zi si pretul de 0,169 kWh

ENEL FIX ANUAL pret 63,7 lei / luna
Vrei sa scapi de grija consumului de energie electrica si sa beneficiezi de un pret fix/kWh timp de 12 de luni atunci poti alege Enel Simplu Anual, oferta fara abonament zilnic, si platesti doar energia electrica pe care o consumi, adica 0,195 lei / kWh.

Preturile sunt calculate pentru un client cu un consum mediu de 125 kWh/luna.

Suntem de parere ca abonamentul ENEL FIX ONLINE se preteaza bine persoanelor care au un consum mediu lunar de 150 kWh.