Pantene SMART Pro-V pareri despre noul balsam sub forma de spuma.

Ca sa ne facem o parere despre Pantene Smart Pro-V trebuie sa va spunem ca acest produs este primul balsam din lume care transforma un #hairgoal în realitate.

Noul balsam SMART Pro-V are o textura aerata, care, odata ce intra în contact cu aerul, capata volum si totodata conserva ingredientele acestuia, pentru a fi absorbit mai usor si a oferi hidratare parului.

Dupa clatire, parul spalat cu balsamul spuma Smart Pro-V ramane curat, hidratat si deloc incarcat.

Pantene, brandul numarul 1 in ingrijirea parului, a lansat  de curand acest nou balsam sub forma de spuma, dezvoltat special pentru femeile cu firul de par subtire.

Formula usoara nu ingreuneaza parul, dar ofera aceeasi hidratare Pantene.

Textura spuma a balsamului spuma SMART Prov-C este absorbita adanc in firul de par, oferind hidratare fara reziduuri care sa il ingrase si sa ii ofere aspect neplacut.

pareri balsam pantene pro-v opinii forum frumusete

In plus, toate gamele de sampon si balsam Pantene au fost reformulate. Balsamurile Pantene Smart Pro-V sunt rezultatul unei adevarate inovatii ingineresti. Au fost concepute pentru a ajuta parul sa creasca mai lung si mai rezistent.

Spre deosebire de balsamurile obisnuite, care ingreuneaza parul, noul balsam sub forma de spuma de la Pantene Smart Pro-V identifica si raspunde diferitelor grade de deteriorare, ceea ce le ofera femeilor posibilitatea de a-si ingriji cu adevarat parul de la radacina pana la varfuri.


Reclama balsam spuma Pantene Smart Pro-V

Nu ratati experienta noua si cu gama revolutionara Smart Pro-V.

Si ca sa va faceti o parere despre balsamul Smart Pro-V de la Pantene, aflati ca il puteti gasi in acest moment disponibil la diverse oferte promotionale.

De exemplu pachet Pantene Pro V Perfect Hydration: Sampon, 360ml + Balsam, 200ml pret 21 lei pe eMag.
MAI POTI CITI