Biografia Cristina ICH aka Regina Instagramului care iubeste femeile.

Biografia modelului Cristina Ich a inceput sa devina cautata de cand tanara a devenit celebra gratie clipurilor amuzante si virale de pe retelele de socializare.

Nascuta in Republica Moldova, Cristina Ich a devenit un fenomen international in mediul online, in special prin prisma aspectului sau fizic dar si al umorului autentic de care da dovada.

Cristina Micu Ich locuieste de ani buni în România. Arata ca celebra Angelina Jolie si se jura ca este suta la suta naturala.

Mai tânara cu 15-20 ani  decat adevarata Angelina. Ich stie cinci limbi straine si a început trei facultati. Acum e la a patra: regie-film. Deocamdata, Cristina este virala pe Facebook si Instagram cu videoclipuri virale.

wiki biografie cristina ich bbromania

Insa din punct de vedere sentimental se pare ca norocul în dragoste nu e de partea ei.

Cristina Ich se abtine atunci când este întrebata daca mai e îndragostita de Luca.

Cu sapte ani mai tânar, fotbalistul a pus-o pe jar pe moldoveanca noastra. Ba e prea gelos, ba prea imatur, dar deocamdata, cei doi mai sunt inca împreuna.

Este frumoasa foc si dorita de multi barbati, insa putini au fost cei care au ajuns la inima tinerei, dupa cum marturiseste chiar ea.

Mai exact, ea a dezvaluit ca a avut doar trei relatii, iar mama i-a cunoscut iubitii,

Cristina este o persoana directa, care sub aparenta unor lucruri frivole si socante spune lucrurilor pe nume.

De exemplu in emisiunea lui Mihai Morar, "Rai da' buni", a vorbit despre femeie, in general.

Cristina Icha a marturisit ca iubeste femeile si ca vrea sa le educe. Cristina Ich a declarat ca dragostea pentru femei nu se refera decat la o dragoste platonica.


"Femeia pentru mine reprezinta... Eu iubesc femeile! Nu, nu sunt...! E si prietenul meu aici cu mine. Imi pare rau ca nu sunt apreciate unele femei. Nu as vrea sa stau la mana barbatului. Nu am fost niciodata breloc pentru ca am o personalitate mult mai puternica...."

Ok, toti au sarit pe afirmatia "eu iubesc femeile", insa poanta era desigur "nu a fost niciodata breloc"! Cine are urechi de auzit de auzit sa auda!
MAI POTI CITI