Pareri MIBAZON unguent care vindeca rapid Furuncurile si Acneea rebela.

Sa ne facem o părere despre Mibazon care este un medicament de uz veterinar, comercializat numai prin farmaciile veterinare, motiv pentru care nici nu este suficient cunoscut in terapeutica obisnuita. dar care se pare ca este folosit cu succes in tratarea coșurilor.

In compozitia Mibazonului intra o serie de antibiotice in concentrații ridicate (Tetraciclina baza, Eritromicina baza, Neomicina baza), a caror acțiune se potențează reciproc, precum si Prednison, care acționează ca un antiinflamator puternic, favorizând totodata penetrația antibioticelor in tesuturi. 

Efectele sale terapeutice, sunt de-a dreptul spectaculoase, si privesc tratarea exclusiva a afectiunilor de natura microbiana, ca de exemplu: acneea, furunculele, abcesele, fistulele si plagile infectate.

În acest prospect găsiți: Ce este Mibazon și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Mibazon; Compoziție Mibazone; Cum să utilizați Mibazon; Reacții adverse posibile si contraindicatii Mibazon.
Pareri MIBAZON unguent pentru cosuri si furuncul

Atenție!!! Unguentul Mibazon nu va fi folosit in nici un caz la tratarea afecțiunilor dermatologice de natura micotica (ciuperci), in care rezultate benefice se obțin cu ajutorul unui alt unguent, tot de fabricație romanească - Clotrimazol (care trebuie folosit numai sub observație medicala, fiindca provoacă reacții alergice, iritații locale, eritem, prurit etc.).

Pentru tratarea acneei, se recomanda degresarea si curatirea prealabila a pielii cu apa si sapun, dupa care se aplica pe locurile bolnave un strat subtire de Mibazon, care se maseaza usor, pentru a patrunde in piele.

Operatia trebuie repetata de 2-3 ori pe zi, pana la disparitia acneei. In cazul unor eventuale recidive, care sunt foarte rare, se aplica acelasi tratament.

Mod de folosire a Mibazon-ului in tratarea furunculelor

In cazul furunculelor, metoda tradiționala de tratament este aplicarea unguentului Ichtiol, care se găsește si acum in farmacii si cu ajutorul căruia puroiul colectează pana la spargerea furunculului si eliminarea lui pe aceasta cale.

Metoda este total incomoda, dureroasa si, in plus, datorita culorii negre a ihtiolului, se murdareste lenjeria, nemaivorbind de mirosul sau foarte neplacut.

In cazul folosirii Mibazonului, pielea se va degresa si curata in prealabil prin spalare cu apa si sapun, dupa care se va aplica unguentul, cu repetarea operatiei de doua-trei ori pe zi.

Dezvoltarea furunculului si durerea vor inceta in timp scurt, iar bolnavul va vedea cu surprindere ca furunculul se resoarbe de la sine, micsorandu-se de la o zi la alta, pana la disparitia totala, in decurs de 3-6 zile, in functie de gravitatea cazului.

Dupa vindecare, respectiv disparitia furunculului, este bine a se mai aplica unguentul timp de cateva zile, pentru consolidarea victoriei si evitarea oricaror recidive, care si asa sunt foarte putin probabile.
MAI POTI CITI