Pareri MIBAZON unguent care vindeca rapid Furuncurile si Acneea rebela.

Sa ne facem o parere despre Mibazon care este un medicament de uz veterinar, comercializat numai prin farmaciile veterinare, motiv pentru care nici nu este suficient cunoscut in terapeutica obisnuita. dar care se pare ca este folosit cu succes in tratarea cosurilor.

In compozitia Mibazonului intra o serie de antibiotice in concentratii ridicate (Tetraciclina baza, Eritromicina baza, Neomicina baza), a caror actiune se potenteaza reciproc, precum si Prednison, care actioneaza ca un antiinflamator puternic, favorizand totodata penetratia antibioticelor in tesuturi. 

Efectele sale terapeutice, sunt de-a dreptul spectaculoase, si privesc tratarea exclusiva a afectiunilor de natura microbiana, ca de exemplu: acneea, furunculele, abcesele, fistulele si plagile infectate. Atentie!!!

Unguentul Mibazon nu va fi folosit in nici un caz la tratarea afectiunilor dermatologice de natura micotica (ciuperci), in care rezultate benefice se obtin cu ajutorul unui alt unguent, tot de fabricatie romaneasca - Clotrimazol (care trebuie folosit numai sub observatie medicala, fiindca provoaca reactii alergice, iritatii locale, eritem, prurit etc.).
Pareri MIBAZON unguent pentru cosuri si furuncul

Pentru tratarea acneei, se recomanda degresarea si curatirea prealabila a pielii cu apa si sapun, dupa care se aplica pe locurile bolnave un strat subtire de Mibazon, care se maseaza usor, pentru a patrunde in piele.

Operatia trebuie repetata de 2-3 ori pe zi, pana la disparitia acneei. In cazul unor eventuale recidive, care sunt foarte rare, se aplica acelasi tratament.

Mod de folosire a Mibazonului in tratarea furunculelor

In cazul furunculelor, metoda traditionala de tratament este aplicarea unguentului Ichtiol, care se gaseste si acum in farmacii si cu ajutorul caruia puroiul colecteaza pana la spargerea furunculului si eliminarea lui pe aceasta cale.

Metoda este total incomoda, dureroasa si, in plus, datorita culorii negre a ihtiolului, se murdareste lenjeria, nemaivorbind de mirosul sau foarte neplacut.

In cazul folosirii Mibazonului, pielea se va degresa si curata in prealabil prin spalare cu apa si sapun, dupa care se va aplica unguentul, cu repetarea operatiei de doua-trei ori pe zi.

Dezvoltarea furunculului si durerea vor inceta in timp scurt, iar bolnavul va vedea cu surprindere ca furunculul se resoarbe de la sine, micsorandu-se de la o zi la alta, pana la disparitia totala, in decurs de 3-6 zile, in functie de gravitatea cazului.

Dupa vindecare, respectiv disparitia furunculului, este bine a se mai aplica unguentul timp de cateva zile, pentru consolidarea victoriei si evitarea oricaror recidive, care si asa sunt foarte putin probabile.
Comentarii

  1. Dragilor,nu va lasati furati de medicamente de alt uz decat cel uman.....suntem oameni, nu?! MARE atentie la produsele care contin corticoizi(prednisonul este un corticoid) deoarece nu au ce cauta pe fata! decat in cazuri exceptoionale si atunci numai sub control dermatologic. Este normal ca leziunile inflamate sa se vindece la aplicarea corticoizilor dar reversul medaliei este infiorator :local vor aparea cuperoza si chiar rozacee.
    Cum puteti crede ca in toata aceasta industrie a medicamentelor si progres al medicinei un produs miraculor in tratamentul acneei sta ascuns printre medicamentele veterinare?
    Va sfatuiesc sa mergeti la dermatolog pentru orice forma de acnee (cu cat mai repede cu atat mai bine)si veti fi informati corespunzator

    Cu drag, un medic dermatolog.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.