Pareri card de credit BRD pentru plata in rate fara dobanda. Informatii utile pe Extrabeneficii.brd.ro

Pe sfarsit de an 2016, BRD – Groupe Société Générale lanseaza, in parteneriat cu Mastercard, cardurile de credit Standard si Gold.  Asadar sa ne facem o parere despre acest instrument de plata in rate, complex si inovator.

Serviciul financiar Mastercard – Plata in rate a fost conceput pentru a le oferi detinatorilor de carduri un control superior, mai multa transparenta si o extensie a capacitatii de cumparare.

Toate impreuna asigura in acelasi timp o experienta de plata rapida, simpla si sigura, oriunde în lume unde cardul de credit Mastercard – Plata in rate este acceptat.

Clientii care aleg, pana la finalul lunii ianuarie 2017, cardul de credit BRD Mastercard – Plata in rate beneficiaza de 18 rate fara dobanda oriunde in lume, comision de acordare 0, comision de administrare 0 în primul an si intra automat in tragerea la sorti pentru premiul în valoare de 15.000 de euro cash, daca au folosit cardul de credit pentru cumparaturi de minimum 1.000 lei.
Pareri card de credit BRD pentru plata in rate fara dobanda

Pe langa Romania, serviciul Mastercard – Plata in rate va fi implementat în anumite piete financiare europene în primul trimestru al anului viitor, urmând ca baza de acceptare sa fie extinsa ulterior pe parcursul anului 2017.

Printre caracteristicile de baza ale noului card de credit Mastercard – Plata in rate regasim:
  1. Planuri de pâna la 18 rate cu dobanda zero, care permit plata în rate online sau direct în magazin, oriunde în lume, fara a fi limitat la o anumita retea de comerciantiparteneri. Posesorii de carduri au optiunea de a plati în rate pentru cumparaturi efectuate atât în reteaua de magazine partenere a BRD, cat si a Mastercard, respectiv dupa efectuarea tranzactiei, prin esalonarea costului în functie de planul de rate preferat.
  2. Optiunea „Cash in rate”, care reprezinta un beneficiu inovator care ofera posibilitatea de a transfera o parte din limita de credit in orice cont curent al detinatorului si rambursarea acesteia in maximum 36 de rate egale, cu dobanda.
  3. Cumularea totala sau partiala a platilor efectuate pe parcursul unei luni într-un plan de rate egale de pâna la 36 de luni.

Mai mult chiar, cardurile de credit BRD Mastercard – Plata in rate ofera si numeroase alte beneficii suplimentare:
  • Un program de reduceri în peste 500 de locatii partenere, disponibil prin platforma online Extrabeneficii.brd.ro si reduceri la comerciantii inclusi în programul Mastercard Premium.
  • O oferta completa de asigurari.
  • Acces in saloanele VIP ale aeroporturilor din Cluj si Timisoara pentru cardurile de credit Gold.
  • Cea mai buna oferta de refinantare disponibila momentan în piata, cu 36 de rate cu dobânda 0.
In mare suntem de parere ca acest card de credit Mastercard – Plata in rate poate sa fie de un real ajutor, chiar daca unele costuri ar putea fi mai ridicate.

Insa daca va puteti tine de plata constanta si la timp a ratelor, atunci Mastercard – Plata in rate este un instrument financiar de creditare care merita atentia.

card de cumparaturi si calatorii de la Banca Transilvania, casete valori brd, Pareri card de credit BRD fara dobanda, Wiki sorin popa BRD, 
MAI POTI CITI