Horoscop Chinezesc 2017 CAL! Zodiac chinezesc previziuni anuale zodia CAL!

Horoscopul chinezesc 2017 CAL. Ani de nastere zodia CALULUI 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026.

Mereu îndragostit, mândru ca un armasar, nativul zodiei Cal savureaza emotiile tumultuoase ce îl cuprind atunci când se indragosteste.

De cate ori descopera un nou partener, Calul se arunca trup si suflet in aventura amoroasa.

Calul este plin de pasiune, dar fara gelozie si fara a fi posesiv. Este un tovaras de viata minunat, foarte generos cu cei apropiati.

Cal Horoscop chinezesc general 2017 Anul 2017 In plan personal, preocuparile Cailor în ceea ce priveste locuinta, o eventuala mutare sau renovare dau roade mai cu seama în mai si august 2017.
2017 CAL Zodiac chinezesc previziuni anuale

Nu este exclus ca abia acum sa se poata bucura de ceea ce au început in anii trecuti si sa isi gaseasca linistea într-un sediu nou ori într-o locuinta noua sau complet renovata si reutilata.

Pentru cei mai multi nativi ai zodiei Cal, preocuparile de zi zi cu zi pot fi impartasite si banale, de genul "cum facem rost de mai multi bani", "hai sa profitam de promotia asta", "du tu copilul la gradinita, ca eu fac curat" etc.

Cal Horoscop chinezesc bani 2017 Acest an al Cocosului de Foc este pentru Cal un an de munca serioasa si efort intens, dar în care se pot remarca si isi pot delimita clar sfera de competente si de influenta.

Lunile august si noiembrie 2017 sunt productive pentru zodia Calului, dar nu sunt lipsite de griji si dificultati.

Reusita cere determinare si lupta. Caii au însa ocazia sa-si puna în valoare autoritatea si talentele, sa se remarce, sa se impuna.

Poate ca în decembrie 2017 lucrurile nu vor merge mereu foarte lin, poate ca trec prin perioade de îndoieli, cautari si dificultati, dar rezultatele  merita osteneala.

Cal Horoscop chinezesc dragoste 2017 Daca au o relatie mai veche dar instabila sau în cadrul careia nu se simt împliniti, Caii se poate sa fii atrasi de o persoana din trecut, care revine în atentia lor în mod neasteptat.

Pot folosi constructiv aceasta perioada reasezandu-si prioritatile sufletesti si meditand la ideea de asumare si de angajament.

Ideal ar fi ca în final sa înteleaga ca asumarea de angajamente nu distruge nici pasiunea, nici buna dispozitie, nici provocarea intelectuala si nici nu ii distruge ca si individualitate.

Apoi, ar putea sa se gandeasca cu sinceritate daca relatia lor actuala se bazeaza pe sentimente autentice sau daca au fost mai degraba atrase de statutul social al perechii sale.

2017 Tarot gratuit pentru dragoste, Bivol Horoscop chinezesc bani 2017, Cal Horoscop chinezesc bani 2017, Horoscop Chinezesc 2017 CAL,
MAI POTI CITI