Biografia Melania Trump de la model de bikini la Prima Doamna a Americii

Daca Donald Trump este noul Presedinte al SUA, sa vedem cine este Prima Doamna (First Lady) pentru urmatorii 4 ani, care este biografia ei.

Sotia actuala a lui Donald Trump este MELANIA TRUMP, fost model sloven care din 2005 este sotia miliardarului american.

Melania o urmeaza pe Marla Maples (nascuta in data de 27 octombrie 1963, Cohutta, Georgia, SUA) o actrita americana de film, teatru si televiziune care a fost casatorita cu Trump in perioada 1993-1999. Marla si Donald au impreuna o fata pe nume Tiffany Ariana Trump.

Insa inaintea celor doua, Donald Trump a fost casatorit cu Ivana. In data de 7 aprilie 1977, cei doi s-au casatorit intr-o fastuoasa nunta mondena. Donald si Ivana Trump au devenit figuri populare în societatea new york-eza din anii 1980.
melania trump biografia wiki prima doamna sotie donald trump

Ei au lucrat la mai multe proiecte imense, inclusiv constructia Grand Hyatt Hotel, Trump Taj Mahal Casino Resort din Atlantic City, New Jersey, si Turnul Trump de pe Fifth Avenue din Manhattan.

Ivana si Donald Trump au impreuna impreuna trei copii: Donald John Jr. (nascut pe 31 decembrie 1977), Ivanka Marie (nascuta pe 30 octombrie 1981) si Eric Fredrick (nascut pe 6 ianuarie 1984).

Acum sa revenim la biografia Melaniei Trump, si va spunem ca un scurt wiki ar suna astfel: Melania Trump (26 aprilie 1970, nascuta ca Melanija Knavs, germanizat cu Melania Knauss) este un designer sloveno - american de bijuterii si ceasuri si fost model.

Melania Trump si-a a început cariera de model la varsta de 16 ani si de la varsta de 17 ani a pozat pentru fotograful sloven de moda Stane Jerko.

La varsta de 18 ani Melania a semnat cu o agentie de modelling din Milano, Italia. A fost numita runner-up în 1992 in revista Jana Revista "Look of the year" concurs ce a avut loc în Ljubljana.

Melania a fost model de bikini in 2000 pentru Sports Illustrated Swimsuit Issue. Ca model, Melania Trump a fost a lucrat pentru multe agentii cunoscute  inclusiv pentru Donald Trump's Trump Model Management.

Dupa mutarea la New York în 1996, Melania l-a intalnit pe Donald Trump la petrecerea Saptamana Modei în New York, in septembrie 1998, in timp ce el era înca insurat in acte cu Marla Maples. La scurt timp dupa aceasta cei doi au inceput o relatie.

Donald Trump avea atunci, varsta de 52 de ani iar Melania Knauss doar 28. Melania a pozat dezgolita in anul 2001 pentru revista GQ în avionul mogulului.

Dupa ce s-au logodit în 2004, Donald Trump si Melania Knauss s-au casatorit pe 22 ianuarie, 2005, la Biserica Episcopala din Bethesda-by-the-Sea din Palm Beach, Florida.

Cand a fost intrebata de catre New York Times care ar fi rolul ei în cazul în care Trump va deveni presedinte, Melania Trump a raspuns: "As fi foarte traditionala. Ca Betty Ford sau Jackie Kennedy. L-as sprijini!"

Si iata ca americanii au hotarat ca Prima Domna sa fie o "cenusareasa" dintr-un orasel sarac din Slovenia care sa ajunga peste noapte o PRINTESA a Americii!!! Sa mai zica cineva ca faimosul "vis american" nu exista!
Comentarii