Rezumat ARIPI DE MATASE primul serial japonez live doar pe TVR 2.

De la seriale coreene la seriale japoneze. O incercare in premiera in Romania. TVR 2, care trece in acest moment printr-un interesant proces de modificare a grilei, anunta lansarea serialului japonez "Aripi de matase" (Carnation in limba engleza).

Asa ca este momentul sa facem un scur rezumat al serialului  ARIPI DE MATASE, productie TV care va incepe sa fie difuzata începând de luni 17 octombrie, de la ora 18.

Serialul japonez Aripi de matase este o productie destul de noua, a fost produs in anul 2011 si are 75 de episoade (in versiunea originala Aripi de matase a avut 151 de episoade a cate 15 minute ).

Actiunea serialului Aripi de matase este inspirata din povestea adevarata a creatoarei de moda de origine japoneza, Koshino Ayako.

Din distributie serialului Aripi de matase fac cativa mari actorii japonezi precum: Machiko Ono, Chiharu Niiyama, Asami Kawasaki si Misako Yasuda.
Rezumatul Aripi de matase serial cu Ono Machiko

Din wiki-ul actritei Machiko Ono observam ca aceasta are la activ numai putin de 14 seriale si 24 de filme. O cariera impresionanta.

Machiko Ono - Itoko Ohara personajul principal inspirat din viata lui Ayako Koshino
Mari Natsuki - Itoko Ohara la batranete
Akari Ninomiya -  Itoko Ohara in copilarie
Kaoru Kobayashi - Zensaku Ohara tatal lui Itoko
Yumi Asou - Chiyo Ohara mama lui Itoko
Akira Takarada - Seizaburo Matsuzaka bunicul personajului principal
Yukiyo Toake as Sadako Matsuzaka bunica lui Itoko

Regia serialului japonez Aripi de matase este semnata de Kenji Tanaka.

Rezumand in cateva cuvinte actiunea serialului Aripi de matase, putem spune ca aceasta este transpunerea cinematografica a vietii lui Ohara Itoko, in varsta de 11 ani.

Itoko (Machiko Ono) traieste în Osaka anilor 1920 împreuna cu parintii ei, proprietarii unei mici fabrici de kimono-uri (kimonoul rerezinta un simbol al culturii japoneze si unul din cele mai rafinate costume nationale din lume).

Totul începe atunci cand tanatra Itoko are contact pentru prima data in viata ei haine occidentale.

Din acel moment, fetita viseaza sa creeze si ea asemenea modele.

Itoko Ohara isi petrece urmatorii ani prin diverse ateliere de croitorie si fabrici de textile ca ucenica.

Pe masura ce se perfectioneaza, Itoko devine unul dintre cei mai apreciati creatori de moda din Japonia.

In anul 1934, Zensaku Ohara (tatal lui Itoko), convins de talentul fiicei lui si de viziunea acesteia, si trecand peste constrangerile ttraditiei, ii lasa mostenire vechiul atelier de kimono-uri.


Trailer episoade Aripi de matase

Si asa incepe mare aventura de succes a lui Itoko. Aceasta transforma atelierul într-o mica fabrica de îmbracaminte occidentala al carui succes va creste de la an la an.

Dupa cum spuneam, povestea din Aripi de matase este inspirata din viata reala, si anume din cea a creatoarei de moda Ayako Koshino.

Ayako Koshino s-a impus ca designerul japonez care a reusit sa faa trecerea de la vestimentatia traditionala nipona la cea tipic occidentala.

Ayako fost respectata si apreciata pentru puterea sa de munca si de creatie inlcusiv la nivel international.

Ayako a crescut singura (ca vaduva de razboi) trei fete, Hiroko, Junko si Michiko care au continuat cu succes afacerea mamei lor, devenind la randul lor apreciate creatoare de moda.


MAI POTI CITI