Pareri despre Coca-Cola LIME, o bautura racoritoare cu aroma de lamaie verde doar in Romania.

SENZATIONAL! Romanii or sa bea in curand COCA-COLA  cu LIME!!! Asadar sa ne facem o parere despre cum este sa bei nu pahar de Coca-Cola Lime.

Coca-Cola Romania va lansa Coca-Cola Lime, o bautura racoritoare cu aroma de lamaie verde care, in acest moment, este disponibila doar în Romania, conform unui comunicat la companiei.

Aceasta varianta de Coca-Cola Lime, se spune in comunica, a fost dezvoltata pentru Romania, la solicitarea echipei locale pentru a raspunde preferintelor consumatorilor români si trendurilor curente de consum.

Insa aici suntem de parere ca aici se incearca un pic de dezinformare, pentru ca nu, traim in secolul XXI si informatia se afla la un click distanta.

Iata ce spune prietena noastra WikiPedia: "... Coca-Cola (with) Lime was a variation of the original Coca-Cola. It was introduced in North America in the first quarter of 2005 before being quietly discontinued in 2006...

Coca-Cola with Lime was also available in Sweden, but is now discontinued. It was also tested in the Netherlands as limited summer edition 2005 and is now widely available in that country..."
pareri forum coca cola lime calorii compozitie
Reclama Coca-Cola Lime

Aaaaa..., deci.., asadar..... In 2005 a fost produsa prima sticla de Coca-Cola Lime din lume. Insa in unele tari a avut succes, in altele nu a a fost primita cu bine de consumatori. Chestie de gusturi si principii.

Parerea noastra este ca daca nu au inventat o noua reteta de Coca-Cola Lime cei care au conceput comunicatul orin habar nu avea de istoria acestui sortiment de Coca-Cola ori stiu ei mai multe si nu spun despre inovatiile facute la fabrica de la Ploiesti.

Cert este insa faptul ca incepand cu luna octombrie 2016, odata cu lansarea noului produs la nivel national, Coca-Cola Lime isi propune sa inspire consumatorii sa fie more lime printr-o campanie îndrazneata care promoveaza autenticitatea.

Prezentatorul emisiunii matinale de la Radio 21 este vocea din cea mai recenta reclama de pe televizor la Coca-Cola Lime.

„O noua Coca-Cola pentru cei care nu se supun normelor, tendintelor, multimii, o noua Coca Cola pentru non-conformisti, o noua Coca Cola pentru cei care, într-o lume plina de lamai, îndraznesc sa fie lime”, spune Shurubel pe fundalul reclamei la Coca-Cola Lime.

Insa Coca-Cola Lime nu este singura bautura care lipsea in Romania. Coca-Cola are alte cateva versiuni pe care fie nu le-a adus în Romania, fie le-a retras. Lipsesc în special variantele dietece ale Coca-Cola, în contextul în care piata de acest gen de produse se dovedesre a fi in plina crestere în Romania.

Diet Coke (adica Coca Cola light) este cea mai populara bautura fara zahar din America.

Si are mai multe variante. Diet Coke Caffeine Free, Diet Coke Plus - cu vitamina B6 si B12 plus Zinc si Magneziu, Diet Coke Lime, Diet Coke Cherry, Diet Coke Sweetened with Spenda, Diet Vanilla Coke.

Mai tine cineva minte PEPSI-ul ALBASTRU??? Mare succes desigur....
MAI POTI CITI