Treceți la conținutul principal

Pareri BebeDril Sirop pentru Tuse uscata special pentru sugari, de la varsta de 6 luni.

Inainte de a ne face o parere despre Siropul pentru tuse BebeDrill , sa vedem in principal, care sunt principalele cauze ale tusei seci la sugari.

In primul rand trebuie sa stiti ca tusea seaca nu este o boala, ci mai degraba un simptom sau un mecanism de apare a organismului impotriva unor agresiuni fizice localizate in special la nivelul cailor respiratorii.

Se numeste tuse uscata pentru ca nu produce saliva, adica nu determina eliminarea mucusului subtire din gat. Aceasta forma de tuse este foarte iritanta pentru intreg organismul. Bebelusul este agitat, respira greu si oboseste repede.

Tusea uscata la copii este de obicei corelata cu o infectie virala a cailor respiratorii (rinofaringita, bronsita) sau cu un mediu inconjurator care predispune la alergii.
pareri-drill-bebedril-sirop-tuse-bebelusi

ATENTIE! Bebelusii cu varsta mai mica de 4 luni trebuie adusi la medic imediat ce incep sa tuseasca. Si asta pentru ca tusea nu este normala la un copil atat de mic.

In acest caz bebelusul poate avea probleme de respiratie. Dupa ce copilul implineste un an tusea poate semnaliza doar o raceala comuna.

Glicerolul din compozitia siropului de tuse seaca BebeDril este indicat pentru calmarea iritatiei gatului asociata cu tusea uscata, acoperind mucoasa gatului cu o pelicula emolienta si protectoare.

Glicerolul  stimuleaza secretia naturala de saliva si acopera gatul cu o pelicula emolienta si protectoare permitand astfel mucusului sa se refaca.

Formula special a siropului de tuse BebeDril a fost conceputa si adaptata pentru a putea fi administrata in siguranta sugarilor de la varsta de 6 luni.

BebeDril  are o aroma placuta de capsuni - complianta crescuta, administrare usoara.

Mod de administrare BebeDril Sirop pentru Tuse uscata:
  • Sugari cu varsta cuprinsa intre 6-12 luni - o doza de 5 ml la fiecare administrare.
  • Sugari/copii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 6 ani - doua doze de 5 ml la fiecare administrare.
  • De 3-4 ori la fiecare 24 ore daca este necesar. 
Daca simptomele persista timp de mai mult de 3 zile, consultati medicul.

Siropurile de tuse pe baza de emolient, cum este BebeDril cu glicerol, pot avea un efect de calmare prin invelirea gatului iritat intr-un strat protector.

Copiilor cu varsta peste un an li se poate administra si un ceai cald cu lamaie si miere.