Horoscopul saptamanii 17 octombrie - 23 octombrie: Fecioara, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti

Horoscop saptamanal  17 octombrie - 23 octombrie 2016. Predictii astrologice pentru a doua jumatate a zodiacului, de la zodia Sagetator la zodia Scorpion.

Banii vor fi castigati in aceasta saptamana aproape numai din munca proprie, dar cel putin nativii acestor zodii nu vor mai face eforturi colosale.

Cei mai norocoasi nativi ai zodiilor de mai sus vor fi cei care dispun de depozite bancare, deoarece vor avea surprize foarte placute în urma unor decizii financiare mai vechi.

Uni vor primi (sau macar vor clarifica) niste mosteniri importante. Cei mai multi nativi vor calatori fie în interes de serviciu, fie în luna de miere. Celibatarii si celebatarii il pot întâlni pe alesul inimii intr-o deplasare.
Horoscop 17 23 octombrie Fecioara, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti

Zodia Fecioara horoscop 17 octombrie - 23 octombrie 2016 Unele evenimente prin care ai trecut te fac sa te simti dezorientat. Nu ai timp de pierdut, trebuie sa te concentrezi pe ce ai de facut, asa ca încearca sa te detasezi.

Fecioarele au parte de multa pasiune in aceasta saptamana, dar realatiile de scurta durata nu au cum sa ii duca la altar. Daca vor sa faca pasul cel mare, poate ar fi bine sa ia mai în serios relatiile amoroase.

Zodia Scorpion horoscop 17 octombrie - 23 octombrie 2016 Nu aveti chef sa dati curs unei invitatii si sa plecati din oras, asa ca aceste doua zile le veti petrecere in caldura caminului vostru. Nici de musafiri nu prea aveti chef, insa de acestia nu scapati.

Aveti toate sansele ca în aceasta perioada sa puneti mana pe un contract banos sau sa va implicati într-o afacere care va da roade imediat. Alegeti-va partenerii potriviti, adica doar acele persoane în care puteti avea încredere deplina.

Zodia Sagetator horoscop 17 octombrie - 23 octombrie 2016 Aceasta saptamana începe mai putin promitator, însa are sanse mari sa îsi ia revansa spre final. Se anunta modificari drastice ale stilului de viata si asta datorita faptului ca vei avea ocazia sa cunoasteti o persoana capabila sa va schimbe.

Persoana iubita nu mai are cand sa-si spuna parerea, deoarece vorbiti fara încetare. Planificati la mijlocul intervalului o întâlnire cu prietenii, din plictiseala.

Zodia Capricorn horoscop 17 octombrie - 23 octombrie 2016 Ar fi bine sa rezolvati toate treburile casnice in prima parte a celor doua zile libere, pentru ca duminica este posibil sa primiti vizita unor rude care v-au tot cautat in ultima vreme.

Majoritatea nativilor din zodia Capricorn implicati într-o relatie stabila vor începe pregatirile de nunta pentru anul viitor.

Zodia Varsator horoscop 17 octombrie - 23 octombrie 2016 Nu trebuie sa dati înapoi de la primul esec pe care îl aveti ci din contra, acesta ar trebui sa va impulsioneze mai mult. Sunteti apreciati la locul de munca, fapt care v-ar putea ajuta sa evoluati profesional în viitorul apropiat.

Nu aveti chef sa dati curs unei invitatii si sa plecati din oras, asa ca aceste doua zile le veti petrecere in caldura caminului vostru. Nici de musafiri nu prea aveti chef, insa de acestia nu scapati orice ati face.

Zodia Pesti horoscop 17 octombrie - 23 octombrie 2016 Aveti de facut mai multe drumuri scurte in interes de serviciu.

S-ar putea sa va loviti de dificultati, probabil birocratice. Nu este o zi buna pentru a incepe activitati sau afaceri noi. Mai mult, exista riscul sa pierdeti bani.

Este un moment foarte bun pentru a sustine examene, lucrari si proiecte. Nu neglijati problemele persoanei iubite, care asteapta de la dumneavoastra mai mult decat ii oferiti!
MAI POTI CITI