VARSATOR Horoscop Septembrie 2016. Astrologie previzionala pentru dragoste, bani si sanatate.

Horoscopul lunii Septembrie 2016 VARSATOR. Cum va fi Septembrie pentru zodia VARSATOR in dragoste, bani si sanatate din punct de vedere al zodiacului.

Incordarea psihica din ultimele saptamani ale lunii august se risipeste, tendintele optimiste se intaresc.

Nativii zodiei Varsator simt ca au mai multa forta si reusesc sa vada lucrurile in culori mai luminoase.

Se poate insa ca ultima decada din septembrie 2016 sa fie mai stresanta pentru Varsator si nu este exclus sa aduca si unele neplaceri de sanatate.

Interesele actuale ale nativilor zodiei Varsator graviteaza cu precadere in jurul caminului, al proprietatilor si al banilor.
VARSATOR Horoscop Septembrie 2016

Probabil ca Varsatorii se vor implica intens in activitatile domestice, de la curatenie generala pana la redecorare sau mici reparatii casnice, poate ca achizitionezi ceva pentru locuinta etc.

Horoscop Numere norocoase VARSATOR, Septembrie 2016: 12, 18, 21

Horoscop Zile norocoase VARSATOR, Septembrie 2016: 1, 19, 27

Septembrie 2016 horoscop lunar pentru VARSATOR  Configuratiile astrologice din aceasta luna, le ia o povara de pe umeri nativilor acestei zodii, ceea ce se resimte si in viata profesionala, a carei expansiune nu mai intampina obstacole.

Incepe insa o epoca de responsabilitati materiale, menita sa ii invete pe Varsatori ce insemna gestionarea inteleapta a banilor si strategia financiara.

Dar, pana atunci, septembrie 2016 se arata foarte darnic cu  Varsatorii: ei se vor bucura de castiguri sporite, prime, premii sau alte avantaje.

Superiorii sunt mai generosi, asa ca, daca vor o marire de salariu, pot ridica aceasta problema, in mod diplomat.

Nu este exclus ca Varsatorii sa isi reevalueze sistemul de valori si sa analizeze daca se conformeaza, cu onestitate, acestuia.

Nativii acestei zodieii trec printr-o perioada favorabila initierii unei diete sanatoase, angajarii intr-un program regulat de intretinere fizica, schimbarii look-ului printr-un nou stil de aranjare a parului sau prin adoptarea unui alt gen de vestimentatie.

Trebuie, intr-un fel sau altul, sa aduca o innoire!
MAI POTI CITI