Pareri MASTRELLE FLORA PLUS tratament candidoza care amelioreaza iritatiile si usturimile.

Sa ne facem o parere despre MASTRELLE FLORA PLUS un produs al laboratoarelor Fiterman bazat pe un complex prebiotic biologic activ, vitamine si acid hialuronic care este indicat in preventia si tratamentul candidozei si vaginitei bacteriene.

Interesul pentru acest supliment este indicat si de numeroasele intrebari despre subiecte precum: Am inghitit mastrelle flora plus, Mastrelle flora plus gel, Mastrelle flora plus dr max, Mastrelle symbio, Mastrelle flora plus pret catena

Se stie ca atunci cand numarul lactobacililor este scazut sau echilibrul pH-ului vaginal este dereglat, alte microorganisme pot creste in mod excesiv,cauzand astfel tulburari la nivelul mucoasei, precum vaginita bacteriana sau vaginita fungica (cunoscuta mai ales sub numele de candidoza).

Datorita compozitiei complexe si echilibrate, Mastrelle Flora Plus de la Fiterman scade si echilibreaza pH-ul la valoarea fiziologica (pH<4.5).

Complexul prebiotic din compozitia ovulelor de Mastrelle Flora Plus furnizeaza nutrienti ce stimuleaza cresterea lactobacililor si refacerea biofilmului protector,impiedicand astfel cresterea bacteriilor patogene si a fungilor de tip Candida .

Candida Albicans nu poate prolifera si nu poate supravietui intr-un mediu acid, iar lactobacilii sunt bacteriile responsabile de pastrarea unui mediu normal acid cu pH <4,5.
mastrelle flora plus ovule pareri forum

Iar vitamina E si acidul hialuronic formeaza un film fluid cu proprietati hidratante si regenerante, avand ca rezultat ameliorarea neplacutelor mancarimi, iritatii si a rosetii si usturimii.

Efecte benefice  Mastrelle Flora Plus:
-impiedica dezvoltarea microorganismelor patogene
-previne dezechilibrarea florei vaginale pe parcursul tratamentului cu antibiotice
-calmeaza durerea, iritatiile, mancarimile si usturimile
-reechilibreaza pH-ul dupa ciclu

Mastrelle Flora Plus este indicat pentru:
-tratament de sustinere in vaginita bacteriana si in candidoza vaginala
-prevenirea infectiilor bacteriene recurente
-prevenirea dezechilibrarii florei vaginale pe parcursul tratamentului cu antibiotice
-mentinerea pH-ului in cazul dezechilibrelor hormonale ca urmare a administrarii de contraceptive, in perioada de alaptare sau perioadele stresante
-prevenirea infectiilor dupa piscina si jacuzzi.

Iata si care este compozitia Mastrelle Flora Plus conform prospectului:
  • complex prebiotic biologic activ, 
  • vitamina C, 
  • vitamina E, 
  • hialuronat de sodiu, 
  • xilitol, 
  • lactoza, 
  • hipromeloza, 
  • dioxid de titan.


Atentionari! Mastrelle Flora Plus nu poate fi utilizat pentru contraceptie. Nu utilizati Mastrelle impreuna cu dezinfectante pe baza de saruri cuaternare de amoniu precum clorura de benzalconiu, deoarece acidul hialuronic precipita in prezenta lor.

Si pretul... O cutie cu 10 ovule de Mastrelle Flora Plus costa aproximativ 19 lei, in functie de farmacie si eventualele promotii.
MAI POTI CITI