Horoscopul saptamanii 29 august - 4 septembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara


Horoscop saptamanal 29 august - 4 septembrie 2016. Predictii astrologice pentru prima jumatate a zodiacului, de la zodia Berbec la zodia Fecioara. 

In sfarsit,configuratiile astrale aduc o saptamana mai vesela! Aspectele cosmice sunt benefice si aduc energie, optimism, armonie, noroc si oportunitati.

Sunt favorabile atat celor aflati la putere, in functii de conducere sau in atentia publicului, cat si intelectualilor, adolescentilor, comunicarii, informarii, schimburilor si drumurilor.

Berbec horoscop 29 august - 4 septembrie 2016 Berbecii trebuie sa se fereasca de confruntarile cu colaboratorii si trebuie sa faca tot posibilul pentru a-si consolida pozitia profesionala.

Pentru ca stiu foarte bine cea ce vor sa obtin, probabil ca stiu si cum sa o faca. Ajutorul vostru va fi solicitat de catre un prieten într-o chestiune. Va ajuta sa inspirati cu incredere sinceritatea pe care o demonstrati.

Horoscopul  29 august - 4 septembrie Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara

Taur horoscop 29 august - 4 septembrie 2016 Nu suportati sabloanele si constragerile in aceasta saptamana, deci independenti si agili.

Veti face astfel incat sa fiti foarte eficienti, sa impacati si capra si varza. Ideile geniale prind contur, deci nu va lasati ingenunchiati de nimeni si de nimic.

Gemeni horoscop 29 august - 4 septembrie 2016 Gemenii sunt "plin de draci" inca de la inceputul saptamanii. Nemultumirile se vor acutiza cu fiecare zi care va trece si risca sa indeparteze oameni dragi de langa ei. Sanatatea poate fi pusa la grea incercare din cauza lipsei somnului si a regimului alimentar nesanatos. Zile favorabile: joi si duminica.

Rac horoscop 29 august - 4 septembrie 2016 Nativii zodiei Rac nu trebuie sa piarda timpul certandu-se. Lucrurile pot arata in profunzime cu totul altfel decat la suprafata de multe ori.

Cateodata nu e rau, cel putin daca nu dureaza prea mult. Vreti sa aveti cui sa ii împartasiti cele mai ascunse dorinte si pentru asta tanjti dupa o relatie apropiata.

Leu horoscop 29 august - 4 septembrie 2016 Leii sunt si ei in continuare favoriti datorita progresiilor solare, care le dau apa la moara. Lucrurile vor iesi asa cum isi doresc. Nu vor avea parte de dusmani vizibili si activi in aceasta saptamana.

Problemele se rezolva cu discretie si ajung la concluzia asta intr-un punct sensibil in care se vor afla la inceputul saptamanii. Problemele interioare sunt cauzate de indoielile si analizele eronate pe care le vei face.

Fecioara horoscop 29 august - 4 septembrie 2016 Situatia începe sa se schimbe spre binele dumneavoastra. Activitatile de rutina si munca monotona nu au loc în aceasta saptamâna. Riscati sa pierdeti foarte mult daca va grabiti sa trageti concluzii.

Veti primi banii, insa cu intarziere. Sentimental, lucrurile sunt pe un drum pozitiv. Zile favorabile: marti si vineri.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la Cosmeticele MELKIOR, intrati aici.

Comentarii