Horoscop chinezesc 2017 TIGRU. Va veti indragosti de persoane carora le place extraordinarul.

Horoscopul chinezesc 2017 TIGRU. Ani de nastere zodia Tigrului : 1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010.

Tigru Horoscop chinezesc general 2017 Anul 2017 va fi unul bogat în evenimente si oportunitati pentru cei nascuti zodia chinezeasca a Tigrului, mai ales pe plan profesional, unde provocarile se tin lant.

Daca vor miza pe experienta, Tigrii vor avea parte numai de laude din partea superiorilor si, bineînteles, vor fi recompensati pe masura.

Cu toate ca nu se pot plânge de faptul ca nu are suficient timp liber la dispozitie, cei dragi le vor reprosa ca nu petrec suficient timp alaturi de ei, preferând mai degraba sa stea în fata televizorului sau a calculatorului.

Tigrul poate obtine tot ce isi doreste, trebuie doar sa actioneze cu pasi marunti si sa aiba incredere in
Horoscop chinezesc 2017 TIGRU
el. Si la nivel profesional se poate astepta la foarte multe schimbari pozitive. Este timpul sa se reorganizeze si sa isi puna prioritatile pe primul loc.

Tigru Horoscop chinezesc dragoste 2017 In acest an dragostea va fi carpicioasa cu voi, nativii zodiei Tigru. Va veti indragosti de persoane carora le place extraordinarul, sunt curioase si intreprinzatoare, persoane carora le place sa iasa cumva din anomimat.

Daca veti ajunge sa cunoasteti prea repede aceasta persoana, daca misterele in privinta acesteia se vor risipi, aunci s-ar putea sa va plictisiti si sa cautati ceea ce ati pierdut in alta parte.

Va doriti o relatie serioasa, dar nu va grabiti sa faceti acest pas. Acest an aduce foarte multe provocari si daca sunteti deja intr-o relatie, pentru ca vor exista foarte multe perioade in care va fi necesar sa luati cateva decizii care va pot afecta viata de cuplu.

Tigru Horoscop chinezesc bani 2017  Provocarile nu vor lipsi nici in domeniul finantelor. Va trebui sa va chibzuiti bine banii castigati, pentru ca nu veti beneficia de castiguri constante, astfel incat va fi nevoie sa echilibrati unele perioade pe seama altora.

Primele trei luni ale anului 2017 vor fi cele mai dificile, deoarece vi se va solicita plata unor sume mai consistente, pentru diverse achizitii ale familiei sau asociatilor.

Tigru Horoscop chinezesc sanatate 2017 Inceputul anului va va prinde intr-o stare fizica destul de sensibila. Va fi nevoie sa va acordati pauze mai dese, pentru a face fata stresului de zi cu zi, pentru a va mentine, cat de cat, intr-o forma optima.

Invatati sa va relaxati, apelati chiar la tehnici de relaxare care sa va ajute in acest sens. Spre mijlocul anului, veti reusi sa va recapatati energia si vitalitatea.

Viata profesionala este încarcata si solicitanta, dar acest lucru separe ca ii va stimula in 2017 pe Tigrii.

Se intampla insa ca lucrurile sa nu depinda doar de el si sa se confrunte cu tot felul de intarzieri, respingeri sau obiectii, chiar probleme de sanatate care vor obliga pe nativii zodiei Tigru la implicare totala si aprofundari.