CAPRICORN Horoscop Septembrie 2016. Astrologie previzionala pentru dragoste, bani si sanatate.

Horoscopul lunii Septembrie 2016 CAPRICORN. Cum va fi Septembrie pentru zodia CAPRICORN in dragoste, bani si sanatate din punct de vedere al zodiacului.

Revine in viata nativilor din Capricorn o veche iubire care da un semn de viata, sau, din diverse motive, va napadesc amintirile si nostalgiile, poate si pentru ca va macina un oarecare sentiment de vinovatie.

Poate a ramas ceva nerezolvat la o fosta iubire si e vremea sa recunosti greseala si sa repari de urgenta.

Totodata poate fi si un moment bun sa stai foarte serios de vorba cu persoana iubita si sa va amintiti ce ati vorbit cândva, ce v-ati promis unul altuia, ce angajamente v-ati facut dar au fost abandonate sau uitate.
CAPRICORN Horoscop Septembrie 2016

Aveti incredere in propria ratiune si fiti inventivi daca problemele o impun. Veti avea o multime de idei si noi abordari pentru vechile probleme.

Daca veti avea imboldul de a va gasi un nou loc de munca sau un alt domeniu, asteptati pana in luna noiembrie si abia atunci incepeti.

Horoscop Numere norocoase CAPRICORN, Septembrie 2016: 2, 5, 11

Horoscop Zile norocoase CAPRICORN, Septembrie 2016: 4, 13, 22

Septembrie 2016 horoscop lunar pentru CAPRICORN Chiar daca anunta noi începuturi promitatoare, luna septembrie poate da destul de furca nativilor zodiei Capricorn. Atmosfera se va limpezi si va deveni mult mai respirabila catre finele lunii.

Ar trebui sa incercati prin orice mijloace sa va infrangeti temerile, pentru a nu le da sansa de a evolua si a pune stapanire pe voi atunci cand ar trebui sa va concentrati cat de bine puteti.

Incearcati sa folositi timpul liber pentru relaxare si sa mai uitati din cand in cand de probleme.

Vei avea de munca in prima parte a lunii, insa asta se va reflecta in castigurile din partea a doua a lui septembrie. Asa ca putetui sa va concentrati la maximum pentru a obtine un profit considerabil.

Desi banii vor fi castigati relativ usor, veti reusi sa ii cheltuiti foarte repede pentru ca nu analizati suficient de bine situatia inainte de a investi.

Relatiile cu membrii familiei capata sensuri noi, astfel ca veti fi din ce în ce mai apropiati de rude, de locurile natale si de casa în care locuiti.

Sanatatea se imbunatateste dupa 13 Septembrie, astfel ca vor ramane doar problemele cunoscute, în regimul cunoscut.

Mentalul se calmeaza, in sensul ca va fi ceva mai usor sa abordati o gandire pozitiva si constructiva. Totusi sunt sanse ca, din cand in cand, sa mai apara ceva nori.
MAI POTI CITI