ARME NUCLEARE la DEVESELU? Stirea senzationala apare pe EurActiv.


Se intampla chiar acum??? Pe site-ul EurActive.com a aparut stirea cum ca americanii vor sa isi securizeze armele nucleare din Turcia si le aduc in secret in... Romania, la celebra baza Deveselu!

"Two independent sources told EurActiv.com that the US has started transferring nuclear weapons stationed in Turkey to Romania, against the background of worsening relations between Washington and Ankara" (sursa http://www.euractiv.com/section/global-europe/news/us-moves-nuclear-weapons-from-turkey-to-romania/)

Sa fie aceasta stirea anului? Sa se fi speriat americanii de ceea ce se intampla in ultimele saptamani in Turcia lui Erdogan si ca sa fie siguri ca aceste arme catastrofale nu ajung pe mainile unor islamisti dornici de razbunari apocaliptice s-au hotarat sa le securizeze aducandu-le aici, in Romania?

Nu ii putem suspecta pe cei de la EuroActive.com de dezinformare. Deseori au dovedit ca sunt mai bine informati decat multi altii.

rachete nucleare americane la deveselu

Nu uitati ca Dacian Ciolos era dat de acest portal ca viitor prim ministru, inainte cu mult timp ca numele lui sa fie vechiculat in Romania.

Ce stim pana in acest moment despre posibilitatea ca americanii sa isi relocheze armele nucleare din Turcia in Romania.

Ei bine cei de la site au trimis intrebari despre acest subiect la NATO la Departamentul de Stat si ministrilor de externe din Romania si Turcia.

Pana in acest moment au raspuns doar cei de la NATO si ministrul de externe al Romaniei.

Cei de la NATO nici nu au confirmat si nici nu au infirmat stirea.  Ei au invocat in raspuns paragraful 53 din comunicatul de la Summit-ul NATO din 9 iulie 2016 de la Varsovia, in care este precizat explicit faptul ca aliatii se vor asigura ca toate componentele nucleare din Europa vor ramane in siguranta, si in stare de functionare.

"... these Allies will ensure that all components of NATO’s nuclear deterrent remain safe, secure, and effective."

In schimb, purtatorul de cuvant al Ministerului roman de externe a negat categoric ca pe teritoriul tarii ar fi dislocate arme nucleare americane.

Citam din articolul de pe EurActive: "In response to your request, Romanian MFA firmly dismisses the information you referred to".

Din partea turcilor si a Departamentului de Stat nicio reactie pana in acest moment.

Sa presupunem ca este adevarat. Ca SUA isi aduc armele nucleare in Romania.

Care credeti ca va fi impactul asupra romanilor si a Romaniei?

Ne vor aduce ele ceva bun? Sau ne vor trasforma peste noapte intr-o tinta sigura pentru Rusia, Iran etc. sau pentru posibile atacuri teroriste?

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la Cosmeticele MELKIOR, intrati aici.

Comentarii

  1. Hello, Miorita, welcome to the war zone!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. UPS... "Este politica SUA sa nu confirme sau sa infirme prezenta sau absenta armelor nucleare in niciun loc, general sau specific", a precizat locotenent-comandorul Patrick Evans de la departamentul de comunicare al Pentagonului.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.