In Pokemon Go nu e vorba de SATANA ci de EXTRATERESTRII!

Daca oamenii l-ar cauta pe Iisus Hristos la fel de tare cum cauta Pokemoni lumea noastra ar fi una paradisiaca, se tot repeta pe retelele de socializare.

Se vorbeste ca Pokemon Go este un joc Satanist, care ii face pe oameni supusi Diavolului. Ca prin acest joc la moda acum, oamenii de buna voie isi dau acordul spre a fi urmariti, monitorizati, cumparati, si vanduti ca niste sclavi.

Musulmani stiau asta, dovada ca in bogata Arabie Saudita a fost data o lege care sa interzica patrunderea jocului Pokemon Go intrucat acesta este împotriva principiilor religiei islamice.

Principalul motiv pentru care Pokemon Go este intrezis in aceasta tara araba,  este ca acest joc considerat e "periculos" pentru Islamism deoarece anumite personaje, precum celebrul Pikachu au abilitatea de a evolua (vezi Teoria evolutiei a lui Darwin), ceea ce contravine principiilor musulmane.
adevarul despre pokemon go cum vaneaza oamenii extraterestrii

Plauzibila sau nu aceasta teorie, insa... S-ar parea ca lucrurile stau altfel.

Pokemon Go este de fapt un joc cu ajutorul carora americani prind extraterestrii.

Da, ati auzit bine, se banuia de mult, ca acesti extraterestrii traiesc pe Pamant, printre oameni, dar nu ii puteai vedea decat folosind anumite dispozitive.

In acest moment in care evolutia tehnologica a omenirii a permis utilizare la scara larga a unor descoperi secrete facute de cei de DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), s-a luat decizia de a folosi intreaga umaninte in razboiul impotriva maleficilor extraterestrii.

Si ca sa nu intre nimeni in panica, aceasta vanatoare planetara de extraterestrii a fost deghizata sub forma unui joc pentru smartphone care sa ii scoata pe oameni din casa si sa mearga sa vaneze si sa captureze extraterestrii aka pokemoni.

Si cum densitatea de extraterestrii pokemoni se afla in tarile mari ale lumii, acest joc a fost lansat prima data in aici. Insa se pare ca extraterstrii s-au prins si migrat peste tot in lume, iar creatorii jocului/arma au fost nevoiti brusc sa lanseze jocul peste tot.

Dovada ca nu au fost pregatati pentru aceasta, stau desele blocaje atunci cand jocul se blocheaza si nu merge orice ai face.

Iar valul de postari CONTRA jocului Pokemon Go este generat de acei oameni care au tradat umanitate si sunt colaborationisti, umili servitori ai extraterestrilor!

Dar cum este dificil de probat pentru oricine nu are acces direct la serverele si instalatiile celor care se afla in UMBRA acestui joc devenit viral peste noapte in toata lumea, nimeni nu se grabeste sa dezvaluie aceste adevaruri false pe care oricine le poate raspandi intr-o lume care crede ca daca ceva a aparut pe Facebook atunci cu siguranta este adevarat!

Si desigur Marmota invelea ciocolata in staniol!