INNA primul jurat Vocea Romaniei Junior. Inscrieri online pe site-ul oficial.

S-a dat drumul la inscrieri pentru show-ul de talente: Vocea Romaniei si s-a aflat cine este primul antrenor!

Copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani sunt asteptati la preselectii in Brasov, Timisoara, Iasi, Cluj si Bucuresti.

Inscrierile se fac online pe site-ul oficial al concursului Vocea Romaniei Junior, la adresa: vocearomaniei.protv.ro/vino-la-preselectii-copii.

Dupa completarea datelor personale, atat ale copilului si ale parintelui sau ale tutorului legal, va trebui sa raspundeti si la cateva intrebari de genul: Care este cea mai mare realizare a ta de pana acum? Ce reprezinta pentru tine participarea la Vocea Romaniei? Mai ai si alte talente? Care sunt hobby-urile tale? Sau... care este cel mai mare regret?...
inna vocea romaniei junior inscrieri preselectii

Dupa cum spuneam PRO TV a reusit o achizitie interesanta pentru Vocea Romaniei Junior, o achizitie care se anunta a fi liderul de audienta pentru perioada urmatoare.

Primele zvonuri ca ProTv a achizitionat  „The Voice Kids” – „Vocea României Junior” au aparut inca din anul 2014, insa de abia in 2016 acest lucru a fost confirmat odata cu inceperea preselectiilor natioanale.

Acum s-a comunicat oficial care este numele primei vedetei care va face parte din juriul show-ului Vocea Romaniei Junior. Aceasta este... INNA!

Din comunicatul de presa aflam ca romanii o pot vedea pe INNA, in premiera, intr-o noua ipostaza, cea de antrenoare, in primul sezon Vocea Romaniei Junior, show in care vedeta isi doreste sa descopere cat mai multi copii cu voci senzationale, pe care sa-i indrume catre o cariera muzicala de succes.

„Sunt extrem de fericita ca, în sfarsit, programul îmi permite sa fiu în juriul unui concurs de voci. Abia astept sa incep filmarile si, mai ales, sa îi cunosc pe concurentii de la Vocea României Junior. Inca nu-mi vine sa cred ca este vorba despre mine, Alexandra, fata din Neptun, oraselul mic de la malul Marii Negre. As crede ca este un vis, iar daca este, nu vreau sa ma trezesc niciodata! Va multumesc pentru tot.”, a declarat Inna.

Deci, in 2016, INNA isi trece in biografia artistica prima prezenta intr-un juriu de la un concurs de talente!

Avem pana in acest moment doua nume confirmate pentru Vocea Romaniei Junior.

Prezentatorul show-ului, magicianul ROBERT TUDOR si primul jurat / antrenor INNA.


Comentarii