Avocati recuperare TAXA auto Bucuresti: pareri Avocat Toma - Ionescu

Timbrul de mediu a fost declarat ilegal, saptamana trecuta, de Curtea Europeana de Justitie. 

Totii proprietarii care si-au inmatriculat masinile dupa anul 2013 si au fost nevoiti sa plateasca timbrul de mediu trebuie sa dea în judecata Administratia Finantelor Publice unde au achitat suma.

Dupa terminarea procesului, banii se vor recupera integral, în termen de 45 de zile de la depunerea sentintei definitive, la sediul Finantelor.

Asadar veti avea nevoie de cel mai bun avocat specializat in recuperari de taxe auto.

Cabinetul de avocatura Toma - Ionescu este o varianta pe care ar trebui sa o luati in calcul daca doriti ca statul roman sa va dea inapoi bani de pe timbrul de mediu.

Cabinetul de Avocat Aurelian “Toma – Ionescu”, a fost infiintat în anul 2002 prin decizia nr.111 a Baroului Dambovita.
pareri avocati recuperare taxa auto bucuresti


Pentru a va face o parere cat mai fidela trebuie sa aflati ca acest cabinet de avocatura, "Toma - Ionescu", ofera servicii profesionale calificate, la înalt nivel, servicii specifice adaptate atât cerintelor avocaturii de business, cât si ale persoanelor fizice.

Sub indrumarea si coordonarea Cabinetului de Avocat "Toma - Ionescu", puteti beneficia de servicii de consultanta, asistenta si reprezentare juridica, atat in fata organelor fiscale - administratiilor judetene a finantelor publice, serviciilor fiscale orasenesti, arondate domiciliului dumneavoastra (in faza contestatiei fiscale), cat si in fata instantelor judecatoresti (adica in faza judecarii fondului la Tribunal, inclusiv in cea a solutionarii recursului la Curtile de Apel) - in vederea recuperarii integrale -  a TIMBRULUI DE MEDIU / TAXEI  DE POLUARE PENTRU
AUTOVEHICULE  si a  TAXEI PENTRU EMISIILE POLUANTE PROVENITE DE LA AUTOVEHICULE.
Persoanele fizice sau juridice care au platit  timbru de mediu sau taxa de poluare pentru autovehicul ori taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule si care doresc recuperarea acestora se pot adresa la nr. de telefon 0245610088 ori direct la biroul cabinetului de avocati "Toma - Ionescu" situat in Targoviste, Micro 6, Bd. Unirii nr. 18,  pentru a primi toate informatiile necesare deschiderii procedurii de recuperare a acestor taxe auto.

Cabinetul de Avocat Aurelian “Toma – Ionescu” furnizeaza servicii juridice de specialitate in baza unor onorarii de avocat adaptate fiecarui caz in parte, in conditii materiale extrem de avantajoase pentru toti clientii.

Onorariul  se stabileste prin negociere directa si poate fi platit in avans, sau ulterior, dupa solutionarea cauzei si  castigarea litigiului, sub forma onorariului de succes,  pentru toate sumele achitate eliberandu-se chitanta sau factura dupa caz.

Potrivit avocatilor, procesele pentru recuperarea taxelor auro dureaza aproximativ 6 luni, incluzand si recursul, dupa care banii vor fi restituiti.Comentariile sunt inchise