FINALUL serialului RAZBOIUL ROZELOR secrete si noutati despre GULRU & GULFEM dusmancele surori

Ne-am luat la revedere de la eroii serialului turcesc "RAZBOIUL ROZELOR" in original "GULLERIN SAVASI". In TURCIA ultimul episod s-a difuzat in 2014.

Va asteptati ca cele mai  neinfricate dusmnace fata bogata si educata si fata saraca sa fie surori de sange? Adica "furtuna blonda" GULFEM SIPAHI era si ea tot fata gradinarului SALIH CELIK.

GULFEM SIPAHI nu era sora buna a lui CIHAN cel caruia i-a distrus viata in copilarie. Si cu toate acestea CIHAN a iubit-o si a protejat-o pana in final.

Deci GULFEM nu era asa nebuna cum ii spuneau toti.

A avut dreptate cand ii spunea lui OMER ca GULRU a vrut dintotdeauna sa ii fure viata, afacerea si iubirea.
Wiki RAZBOIUL ROZELOR  GULRU GULFEM

Putini si-ar fi imaginat ca vor ajunge sa empatizeze cu GULFEM si nu cu cea ce avea sa isi arate adevarata fata GULRU.

GULRU CELIK a devenit GULRU SIPAHI. A pornit un joc pentru a se razbuna.

Pentru a-si razbuna parintele nebanuind ca tatal ei era in fapt tatal lui GULFEM.

GULRU ne-a aratat ca a mers paina in panzele albe pentru a deveni o SIPAHI.

Nici in ultimul ceas nu a vrut sa renunte la numele de SIPAHI. A fost in stare sa il joace pe degete pe OMER atunci cand ii spunea ca este fericita ca in sfarsit va deveni sotia lui o HEKIMOGLU.

Nu ne asteptam ca GULRU sa doboare din temelii sala de sport a lui CIHAN. Sa ii lase pe MERT, DUYGU, ISO fara job si nicio letcaie.

Ce a simtit in acele momente GULFEM?

GULRU a fost in staresa le faca rau surorilor MESUDE, YONCA si CICEK. A fost in stare pentru bunul mers al afacerii ei sa il tradeze pe TIBET cel care isi daduse afacerea  pe mana ei.

Sa colaboreze cu SELIN pentru a dauna casnicei lui CICEK cu TANNER.

A fost in stare sa il minta pe OMER si sa se intalneasca la cina cu TIBET.

A ajuns la usa lui TIBET dorindu-si ca acesta  sa o cucereasca crezandu-se infailibila.

I-a furat partenerii de afaceri si a dat la ziarele de scandal vestea ca TIBET o ajuta pe GULFEM. Nu s-a lasat pana cand nu a falimentat-o pe GULFEM SIPAHI.

Si fara nicio emotie i-a spus lui OMER ca nu mai pot fi impreuna pentru ca ea a "ucis-o" pe fetita inocenta GULRU CELIK. Dar ce transformare pe  marea GULFEM SIPAHI!

Stiri RAZBOIUL ROZELOR  GULRU GULFEMAceasta a oprit-o pe HALIDE sa o omoare pe GULRU. A fost in stare sa isi anunte falimentul si sa renunte la casa, vila in care crescuse.

A fost in stare sa porneasca pe un drum nou.

A  recunoscut ca IUBIREA este mai importanta ca orice afcere, bani si avere. De aceea am vazut-o plecand cu un singur geamantan dar mana in mana cu barbatul care reusise sa ii dea jos masca de femeie insensibila.

TIBET aka "LEUL" cu o poveste de viata impresionanta a incercat sa impace surorile pe GULFEM si GULRU.

Si daca GULRU a fost in stare sa isi loveasca si sa renunte la propria familie pentru a deveni  SINGURA SIPAHI din industria modei, GULFEM i-a dat o ultima lectie lui GULRU.

Impresionanta secventa in care GULFEM o imbratiseaza pe GULRU atunci cand aceasta  pusese pe perete tabloul ce o infatisa.

Acelasi tablou care o infatisa pe GULFEM era cu ea in prim plan.

Exact la fel. Cu privirea in zare si imbracata intr-o camasa alba. GULFEM o imbratiseaza si ii spune ca da a reusit sa devina o SIPAHI si o numeste sora.

Apoi pleaca si are puterea sa o priveasca atentionand-o ceea ce facuse de multe ori pana atunci. De acum incolo va vedea ce inseamna sa fii o SIPAHI.

Impresionanta lectia prieteniei intre neinduratoarea GULFEM si consilierul de presa CUCU. Atat de haios acest om care o intelegea pe de-a intregul pe  cea care o numea cu multa caldura REGINA lui.

Pline de amuzament secventele in care CUCU certa pe toata lumea  si ii lua apararea si o sustinea exact in cele mai grle momente pe GULFEM. Dar GULRU?

RAZBOIUL ROZELOR  GULRU GULFEMCum a ales sa se poarte cu surorile ei? MESUDE? Exemplara in comportamntul ei in stare sa treaca peste orice greutati pentru a le ajuta pe toate surorile dat mai ales pe GULRU.

YOCA savuroasa guraliva, vicleana  dar in final  s-a transformat a dovedit ca nu era nici pe un sfert din GULRU.

Haioase seceventele in care il certa si il facea de ocara pe sotiorul ISO.

CICEK blanda si cuminte dar in stare sa isi arate coltii cand era vorba sa isi apere dragostea. Lui SELIN nu i-au iesit jocurile asa incat TANER si CICEK isi vor trai pe mai departe dragostea lor.

HALIDE un personaj jucat artistic,! REA si in fapt traumatizata de profunda deceptie in dragoste. Un destin marcat de o asa suferinta nu avea cum sa nu o transforme int-o fira in satre sa ucida pentru "puiul" ei.

MERT si DUYGU personaje jucate atat de frumos! Si povestea lor de dragoste este frumoasa si in final intelegem ca se linistesc si se regasesc. Neinduratoarea GULFEM a fost in stare sa le ureze fericire.

CIHAN ce evolutie de la baiatul bolnav si dependent de existenta lui GULRU pana la adevaratul barbat  care si-a protejat iubirea   si sora. Acea sora care ii facuse rau.

Cu o inima curata si de o bunatate cum numai in filme mai vezi. Emotionante scenele dintre el si SEVGI. Dintre CIHAN si GULRU. Cat despre OMER ce sa spunem?

Un destin distrus dar capapbil sa o ia de la zero abia dpa ce a incercat sa isi salveze iubirea sfaramata in bucati.

Capabil sa distinga intre caracterul lui GULFEM si  onorabil in purtarea sa in momentele in care GULFEM avea nevoie de sprijin.

Pacat de domnul doctor care s-a ocupat de CIHAN, ONUR. ONUR atat de indragostit de GULFEM. Un barbat cinstit atragator care in ciuda calitatilor nu a putut sa linisteasca furtuna din iinma femeii blonde pe care si-ar fi dorit-o sotie.

Cu cata  devotiune l-a sprijinit pe OMER nelasand niciodata sa se inteleaga ca ar fi fost indragostit tocmai de femeia pe care OMER o luase de sotie.
Sotul ui MESUDE  YANER si mama acestuia sunt personaje care ne-au facut sa radem in hohote.

Prototipul oamenilor  dornici de imbogatire. Cu comportament ce se schimba precum le-ar fi dictat interesul.

Nu i-am uitat nici pe MEBRURE si sotul acesteia prins in vartejul banilor si pentru asta ffind in satre sa ucida.

Cat de diferit fata de OMER fratele sau.
Iar MEBRURE total impresionanta in schimbarea sa dintr-o femeie umila dispusa sa indure orice umilinte pentru fiul sau si  femeia care s-a transformat mai apoi.

Cum a avut grija de soacra ei mama lui OMER si SEVKET sta in ciuda faptului ca aceasta se purtase urat si o desconsiderase toata viata. Fiecare personaj a fost construit aidoma oamenilor reali.

Aceasta telenovela ne indeamna sa gandim la  sacrificii si la viata. Pana unde se poate merge pentru atingerea unui scop.

Ce inseamna banii si viata sociala  drumul greu in afaceri si  ordonarea prioritatilor in viata.

GULRU a calcat totul in picioare pentru a-si atinge scopurile a dovedit ca paote fi mai rea decat GULFEM.

A renuntat la familie si iubire. Pentru ce ? Realizari mari in afaceripe plan profesional si singurataea din saptele peretilor din vila opulenta.
FINALUL serialului RAZBOIUL ROZELOR

Frumos final  cu acea fetita a familiei ce urma sa locuiasca in anexa unde odinioara locuise si ea. Acea fetita ce isi dorea sa devina o GULRU SIPAHI.

Oare istoria ei avea sa se repete? Asta ramane sa ne imaginam noi. Personaje puternice cu incarcatura speciala. Toti actorii ne-au impresionat prin jocul lor semn ca intreaga echipa a lucrat spre binele serialului.

Cele doua roze GULRU si GULFEM extraordinare. Doua femei asemanatoare prin forta lor de a obtine ceea ce doreau. Dar numai una GULFEM in stare sa o ia de la zero in viata.

Iar faptul ca a putut sa o imbratiseze pe GULRU in final dovedeste cce femeie deosebita era. Atat de sensibila in ciuda aparentelor !

Iar celor ce isi doreau ca GULRU sa ramana cu OMER cum sa fie posibil cand inima lui GULRU se transformase in piatra? Incababila sa isi gaseasca linistea in bratele omului pe care il iubise.

Un final trist care te copleseste daca stai sa te gandesti ca o astfel de poveste o poti intalni des in realitatea zilnica.

Dar personajele  au ajuns fiecare dintre ele cu exceptia lui GULRU in punctul in care sunt in stare sa o ia de la capat cu dragoste si curaj.

MESUDE si sotul urmau sa inceapa o viata impreuna cu copilasul atat de dorit si asteptat.

Despre YOCA si ISO nu ne indoim ca vor ajunge sa isi traiasca dragostea in liniste mai ales dupa ce YOCA  si-a invatat lectia iubirii.

Simpatici  si dragalasi in dragostea lor TANER si CICEK vor trai in  feriicre alaturi de MEBRURE o mama atta de devotat si soacra buna.

Avand o situatie financira ce le-ar permite oricand sa o ia de la capat dar ALTFEL punand accent pe DRAGOSTE, credem si in povestea de dragoste a lui TIBET si GULFEM.

Cat despre GULRU ea a ramas cu AVEREA cu  NUMELE SIPAHI cele doua lucruri pentru care a pornit un razboi si pentru care a lasat in urma TOTUL. Si pentru care A DISTRUS totul inclusiv  SUFLETUL ei.

Dupa terminarea filmarilor la RAZBOIUL ROZELOR am intrat in culise.

Echipa a lucrat cu profesionalism si drag iar intre actori s-a legat o prietenie frumoasa.

Priviti fotografile care ii arata pe eroi nostri in pauzele de la filmari.Toti sunt veseli si  binedispusi.
gullerin savası si iubitul stiri noi

Cat de frumoasa este fotografia cu cele doua surori si dusmance de moarte GULRU si GULFEM alaturi de tablourile ce le infatiseaza frumusetea si maretia.

Ce mai fac surorile GULRU si GULFEM dupa lucrul la aceasta telenovela  cu urias succes in tarile in care a rulat?

DAMLA SONMEZ care si-a sarbatorit ziua de nastere pe 3 mai 2016 pare ca a luat o pauza de la telenovele.

Interpreta lui GULRU joaca si intr-o piesa de teatru. In rest DAMLA si-a pastrat locul  in inima publicului. Este una dintre cele mai profesioniste si iubite actrite ale TURCIEI.

DAMLA in viata reala este o femeie delicata cu infatisare de balerina. A pornit intr-o serie de calatorii in afara TURCIEI. A fost in MEXIC si in GRECIA.

A vizitat muzee si s-a fotografiat alaturi de fani. DAMLA traieste o frumoasa poveste de dragoste cu  un barbat din aceeasi bransa un actor.

Numele iubitului DAMLEI este OZGUN CEVIK un alt actor iubit de publicul din TURCIA.

Inainte de OZGUN, DAMLA a fost intr-o relatie cu chipesul USLAN CAKIR pe care il stim din alt serial turcesc care ne-a daruit momente frumoase.

DAMLA SONMEZ aka GULRU CELIK/GULRU SIPAHI a castigat PREMIUL DE CEA MAI BUNA ACTRITA la FESTIVALUL DE FILM de la MILANO pentru rolul din "DENIZ SEVIYESI" aka "ACROSS THE SEA".

Acest film a avut un succes urias in strainatate. DAMLA SONMEZ este MAGICA ccuerind prin calitatile actoricesti extraordinare dar si prin frumusetea delicata.

DAMLA SONMEZ a aparut dupa terminarea serialului "GULLERIN SAVASI" aka "RAZBOIUL ROZELOR" pe copertile mai multor reviste  glam.

DAMLA mosteneste talentul de la mama  sa profesoara de pian si educatoare la o gradinita.

Iubitoare de arta mama obisnuia sa o duca pe DAMLA in fiecare weekend la teatru. DAMLA era ccuerita de ceea ce se intampla pe scena.

Cand a mai crescut la finalul spectacolelor mergea in culise si staea de vorba cu actorii.

Asa a crescut in sufletul ei dragostea pentru teatru si film si pentru aceasta minunata meserie de ACTOR.

DAMLA povestea ca obisnuia sa ii intrebe pe actori daca ea ar avea talent.

Si primind incurajari pasul firesc a fost sa isi indrepte atentia spre actorie. Acum DAMLA spune ca practic nici nu s-a gandit daca ar fi putut face si alta meserie.
wiki gullerin savası

DAMLA iubeste animalutele cainii pisicii si copiii. Isi face timp sa citeasca lucru natural si obligatoriu pentru meseria de actor.

DAMLA si iubitul sau OZGUN CEVIK sunt in vizorul presei mereu dar au o relatie buna cu reprezentantii presei.

Fanii sunt nerabdatori sa o vada la lucru pe MAGICA DAMLA SONMEZ.
Ce face cealalta actrita CANAN ERGUDER cea care a data viata personajului GULFEM SIPAHI?

GULFEM aka CANAN ERGUDER a inceput o relatie sentimentala dupa terminarea filamarilor la RAZBOIUL ROZELOR cu YALCIN KONUK.

CANAN ERGUDER calatoreste este prezenta la tot felul de evenimente din sfera  educatiei si sanatatii. Bunaoara a fost prezenta in AMERICA la un summit international.

In 2014 a mai jucat in WATER DIVINER iar anul asta in 2016 a inceput lucrul la o noua telenovela numita TIGHT DRESS unde ii va da viata personajului VENUS.

CANAN ERGUDER ramane in TURCIA actrita  apreciata si iubita. Cat despre caliatatile sale fizice ce sa spunem? Revistele glam din TURCIA se inghesuie sa faca shootinguri cu superba maiestuoasa CANAN ERGUDER.

Ne bucuram ca in viata reala CANAN ERGUDER si DAMLA SONMEZ sunt fericite pe palm sentimental.

Cei care le-au indragit pe cele doua superbe actrite sunt invitatisa le urmareasca in viitoarele lor proiecte.

Nu stim pe cand am putea s ale vedem in alte telenovele in ROMANIA. Ceea este cert este faptul ca romanii le-au indragit. Si cu fiecare noua telenovela turceasca  descoperim alti actori talentati care ne incanta.

Maine debuteaza pe ACASA TV cel de-al doilea sezon al telenovelei "TRANDAFIRUL NEGRU".

Ramas bun eroilor din |RAZBOIUL ROZELOR!
MAI POTI CITI