PREMIERA! A opta carte HARRY POTTER and the CURSED CHILD de J.K. ROWLING

J.K. ROWLING se pregateste pentru cea de-a opta carte HARRY POTTER and the CURSED CHILD chiar de ziua lui HARRY

Dragii si dragele mele o veste minunata pentru toti cei cu inima de copil. Cine nu s-a "virusat" de magia si nebunia creeata in jurul romanelor HARRY POTTER? Iar filmele au fost asteptate cu sufletul la gura de catre toti . Fie ei adulti sau copii.

In 10 februarie 2016 magica J.K. ROWLING a facut marele anunt cu privire la  cea de-a opta carte din seria romanelor care i-au adus nu doar faima dar si o avere impresionanta.

O ador pe J.K. ROWLING. Asta simt toti cei care doresc sa devina scriitori si ii scriu mesaje de admiratie scriitoarei.
HARRY POTTER and the CURSED CHILD de J.K. ROWLING Online Premier

J.K. ROWLING este cea mai bogata englezoaica a carei avere a depasit-o demult pe cea a REGINEI MARII BRITANII si a IRLANDEI DE NORD.

Doamna care a strabatut un drum de poveste de la a fi somer cu un copilas pana la marea scriitoare adulata de catre toti copii lumii.

Asadar o noua carte din seria ce a devenit BRAND-ul HARRY POTTER. Pe situl ei J.K. ROWLING si-a anuntat fanii ca vor putea sa tina in maini scenariul pentru cea de-a patra piesa de teatru din seria  HARRY POTTER.

Scenariul a fost scris de JACK THORNE si va putea fi gasit in librarii abia dupa premiera piesei de teatru.

Premiera piesei de teatru va avea loc la LONDON PALACE THEATRE chiar pe 31 iulie 2016.

Oricine stie ca 31 iulie era ziua personajului atat de iubit  HARRY POTTER baietasul de 11 ani a carei viata s-a schimbat din momentul in care a plecat sa studieze la HOGWARTS la SCOALA DE VRAJITORI.

Din punct de vedere tehnic scenariul este scris de JACK THORNE si JOHN TIFANNY. Dar se bazeaza pe o povestire scrisa de J.K.ROWLING impreuna cu JACK THORNE si JOHN TIFFANY.

Si practic  acest scenariu sta la baza celui de-al optulea roman din seria HARRY POTTER. Cum se numeste cel de-al optulea roman?

Se numeste HARRY POTTER AND THE CURSED CHILD.

Adica in traducere HARRY POTTER si COPILUL BLESTEMAT. Versiunea scenariului care este" in progress" adica in lucru va fi gasit in rafturile librariilor in iulie 2016.


Vom citi despre aventurile lui HARRY POTTER. Cartea continua povestea din cea de-a saptea carte. Vor fi si ceva schimbari care vor fi citite mai tarziu intr-o alta editie.

Conform sitului autoarei J.K. ROWLING car HARRY POTTER and THE CURSED CHILD incepe din momentul in care HARRY POTTER isi  ducea copii sai chiar de pe peronul NINE AND THE THREE-QUARTERS.

Actiunea se reia dupa 19 ani de la BATALIA DE LA HOGWARTS, stiti voi epilogul celei de-a saptea carti HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS.

In decembrie 2015 autoarea J.K. ROWLING a ales actorii care vor aparea in piesa de teatru HARRY POTTER SI COPILUL BLESTEMAT.
Si aici avem parte de o surpriza uriasa.

NICIUNUL dintre actorii cu care am crescut  DANIEL RADCLIFF, EMMA WATSON si RUPERT GRINT  nu apar in versiunea 2016.

Cu toate ca in toate seriile personajul HERMIONE GRANGER a fost jucat de actrita EMMA WATSON acum vom avea parte de o HERMINE GRANGER de culoare deci   o HERMINE BLACK!

Cine este HERMIONE GRANGER de culoare? Numele ei este NORMA DUMEZWENI.

HARRY POTTER va fi interpretat de   JAMIE PARKER iar prietenul de nadejde al lui HARRY si HERMIONE  RON WEASLEY va fi interpretat de actorul PAUL THORNLEY.

ASTA DA SURPRIZA doamna ROWLING! Autoarea a spus ca niciodata in romanele HARRY POTTER nu a fost specificata culoarea pielii lui HERMIONE asa  ca nu ar trebui sa ne surpinda alegerea acesta .

Despre ce o fi vorba in cel de-al optulea roman HARRY POTTER AND THE CHILD CURSED? Ramane sa asteptam cu rabdare pana ce va ajunge romanul in ROMANIA.

Coperta carti celui de-al optulea roman este frumoasa dar sa stiti ca nu este o coperta definitiva. Stiu ca cei mai bogati parinti de peste tot isi vor duce copiii la LONDRA sa vada in avanpremiera piesa de teatru HARRY POTTER AND THE CURSED CHILD.

JACK THORNE, JOHN TIFFANY si j. K. ROWLING o tripleta de aur care si-au propus sa aduca bucurie imensa in sufletele tuturor dar mai ales in minunatele suflete de copii.
Cartea HARRY POTTER and the CURSED CHILD de J.K. ROWLING

Nu ne ramane decat sa asteptam cuminti in speranta ca timpul va trece mai repede si ne vom putea ocupa si noi romanii de ultimul volum din seria HARRY POTTER.

Si ca asteptarea sa fie mai usoara nu ar strica sa punem mana si sa recitim toate cele 7 romane aparute pana in prezent.

HARRY POTTER, romanii te asteapta cu drag ! Vom reveni cu alte informatii despre cel de-al optulea roman al seriei si anume : HARRY POTTER AND THE CURSED CHILD.

Oare cum sunt copilasii lui HARRY POTTER? O, cum a crescut HARRY sub ochii citittorilor si cinefililor. Si acum este insurat si are propria familie. Iar copii lui se pregatesc sa plece la HOGWARTS acolo unde taticul HARRY a revolutionat SCOALA DE VRAJITORI.

Sa va spun cate ceva despre actiunea piesei de teatru HARRY POTTER si COPILUL BLESTEMAT.

HARRY POTTER este adult , sot si tata a trei copii. Nu s epoate impaca cu trect utul si nci nu are stare. Lucreaza ca OVERWORKED EMPLOYEE la MINISTRY OF MAGIC. Copilul lui HARRY mezinul ALBUS mosteneste  ceva ce nu si-a dorit niciodata.

TRECUTUL se imbina cu PREZENTUL si ALBUS POTTER e nevoit sa intre intr-o lupta parte a mostenirii de familie.

Atat tatal HARRY POTTER adultul cat si mezinul ALBUS POTTER vor descoperi un adevar incomod si dureros.

Care este acel adevar? INTUNERICUL vine din locuri neasteptate. Actrita NORMA DUMEZWEANI cea care o va interpreta pe HERMIONE GRANGER adult este nascuta in 1969.

Provine din parinti africani. S-a nascut in ELVETIA si s-a stabilit in ANGLIA din vremea copilariei.

A castigat PREMIUL OLIVER pentru rolul principal  din A RAISIN IN THE SUN in 2015.

NORMA DUMEZWEANi este o actrota colosala. A inlocuit-o pe actrita KIM CATTRALL in piesa scrisa de PENNY SKINNER si anume "LINDA".

NORMA DUMEZWEANI a reusit un KNOCKOUT PERFORMANCE.

Asta conform criticului de la THE GUARDIAN , SUSANNAH CLAPP. Cine poate ajunge la LONDRA zic sa nu rateze piesa de teatru HARRY POTTER SI COPILUL BLESTEMAT.

Afara vremea este mohorata pentru o zi de duminica. Asta nu ar trebui sa ne schimbe starea de spirit. E vremea  de citit cu un pahar de ceai sau vin.
La buna lectura si o duminica placuta dragilor !

Sper ca v-ati buucrat alaturi de mine . HARRY POTTER is BACK vorba lui RAMBO. YAIIIII!