Treceți la conținutul principal

KITZBUHEL Hotel Bichlhof Wellness - Hoteluri din Austria SKI si relaxare SPA de LUX

Kitzbuhel este visul suprem al iubitorilor de ski. Aici pot schia atat incepatorii cat si profesionistii. Asta daca tinem cont ca exista aproximativ 704 kilometri de partie de ski.

In Kitzbuhel vom face cunostinta si cu renumita partie STREIF.

Hotelul WELLNESS BICHLHOF este ca un ceai aromat dupa ore de stat pe pirtie.

Gazdele austriece sunt minunate si  tineti cont ca veti simti  ca sunteti intocmai unui copil  care isi desface cadoul gasit sub brad in dimineata zilei de Craciun.

vacanta-wellness-hotel-bichlhof-austria

A ajunge intr-un hotel wellness ca BICHLHOF este una dintre cela mai frumoase experiente pe care le puteti incerca de-a lungul vietii. Va veti simti rasfatati de toate facilitatile. Maseurii, ne vor face viata mai usoara.

Poti realiza stresul zilnic pe care il porti numai dupa un masaj sau un tratament corporal.Produsele sunt de cea mai fina calitate.Camerele sunt spatioase si frumoase.

Somnul va va fi odihnitor.

Pacat ca in Romania nu prea avem noi hoteluri wellness, exceptia constituind-o doar  cateva hoteluri de la malul marii.

KITZBUHEL Hotel Bichlhof Wellness oferte vacante austria

Tot ceea ce poti spune dupa o vacanta in KITZBUHEL la hotelul WELLNESS BICHLHOF este ca  putine cuvinte pot descrie savoarea si parfumul vacantei.

Preturile sunt pe masura tratatiei dar la asemenea conditii de cazare, la profesionalismul stuff-ului nu poti decat sa constientizezi ca ce e bun costa. Dar nu atat de mult incat sa consideram ca nu am avea cum sa ne facem o vacanta aici.

oferte ski iarna austria Hotel Bichlhof Wellness

Hotel Bichlhof Wellness din Austria este un loc unde profesionistii stiu sa faca turism si sa fie pe placul turistilor de pretutindeni

Cine se respecta, iarna merge la KITZBUHEL!