Oferta cazare HOTEL CORMORAN din complexul CORMORAN la MAHMUDIA, o vacanta de vis si alternativa de petrecere a sarbatorilor pascale 2016

Vorbim de COMPLEXUL CORMORAN din Mahmudia, Tulcea. Si chiar nu ar strica ca anul acesta sa ajungeti aici, poate chiar de 1 Mai!

COMPLEXUL CORMORAN este la categoria trei stele. Este asezat in satul UZLINA cam la sapte kilometri  de MURIGHIOL. Ne putem caza la o pensiune, la hotelul plutitor, la HOTELUL CORMORAN si la vila.

Hotelul Cormoran din Delta Dunarii a fost construit în anul 2000 si dispune de 34 camere duble si 2 garsoniere dotate cu jacuzzi, ca si aceea pe care o vedeti mai sus. Garsonierele sunt disponibile din martie pana in noiembrie si sunt închise pe timpul iernii.

Partea buna este ca aici la COMPLEXUL CORMORAN preturile incep de la 100 lei pana la 570 de lei. Si oamenii de afaceri gasesc aici sapte sali de conferinte. Da, ati auzit bine. Cine o avea noroc sa paticipe la vreun workshop si conferinta in zilele de sarbatoare macar sa nu regrete prea mult ca muncesc. Privelisti ca aici in DELTA nu gasesti niciunde in lume.

imagini complex cormoran uzlina delta dunarii

Cei mai fericiti sunt barbatii care vin la HOTEL CORMORAN din UZLINA. Gazdele ospitaliere de la hotel CORMORAN au un bazin piscicol special si aici cei pasionati pot petrece vremea pescuind.

Cei care pot veni pe apa  sa stie ca pot ajunge  de pe bratul SF. GHEORGHE in interiorul cotului pe care il face fluviul mai jos de MAHMUDIA

Si ce ne facem daca nu pescuim ? Pentru doamne exista sali de sport,de fitness si o sauna.

Cine vrea poate juca volei, handbal, tenis si chiar biliard. Si turistii au si ce vizita. Poti vizita situl arheologic un complex lagunar, insulele din Delta.

Dar UZLINA este un tarm de poveste si sigur nu va veti plictisi. Si sunt preturi pentru toate buzunarele. Si pentru cei care doresc o vacanta rustica dar si pentru cei obisnuiti cu tot confortul. Haideti mai este putin pina vine primavara.

Cum ajungeti la Complexul Cormoran 


oferta 2013 hotel cromoran delta dunarii blog vacante

La 38 km de Tulcea se afla satul Murighiol. Iesiti din sat in directia Dunavat si virati la stânga pe primul drum asfaltat. Dupa aprox 300 m, pe partea dreapta, veti vedea parcarea Cormoran, locatie unde va puteti lasa masina în conditii de maxima siguranta (paza non-stop) contra unei mici taxe. Aici veti fi instruit unde sa asteptati ambarcatiunile pentru transferul naval spre Complex.

Sa ne pregatim vacanta. Mai greu va fi pentru cei care vin cu trenul.

UZLINA isi asteapta turistii in orice anotimp, in zilele obisnuite si de sarbatori.