Biografia PABLO LYLE aka CRISTOBAL MENDOZA RIVERO din serialul IN UMBRA TRECUTULUI

Wiki actori mexicani: PABLO LYLE a fost daruit cu frumusete si noroc. S-a nascut la 18 noiembrie 1986 in MAZALTLAN SINALOA, MEXIC. Inainte de a deveni actor a fost model si nu orice model.

Numele lui intreg este PABLO DANIEL LYLE LOPEZ. Este membru al celor mai renumiti mexicani, in topul actorilor de soap opera si chiar si in topul actorilor nascuti in zodia SCORPION.

Copilaria si adolescenta si le-a petrecut in orasul natal unde a urmat cursurile unei scoli catolice. Dupa finalizarea studiilor si-a dorit sa incerce o cariera de model.

Si nu a dat gres. Drept pentru care revista PEOPLE EN ESPAGNOL l-a inclus in TOPUL celor mai FRUMOSI 50 de oameni in 2015.
Biografie PABLO LYLE aka CRISTOBAL MENDOZA RIVERO

Din 2005 a inceput sa fie interesat de actorie si anul urmator intra in aceasta bransa.

Debutul in actorie a venit o data cu rolul BOLDOMERO "BOLDO" PEREZ OLMOS din telenovela VERANO DE AMOR.

Adevarata  lovitura si recunoastere a venit la pachet cu rolul CRISTOBAL MENDOZA RIVERO din telenovela IN UMBRA TRECUTULUI aka LA  SOMBRA DEL PASADO aka IN THE SHADOW OF THE PAST.

Frumuselul PABLO are experienta si in prezentarea unor emisiuni si pe scena teatrului. Haideti sa aruncam o privire in CV-ul actorului.

FILMOGRAFIE PABLO LYLE

2006- CODIGO POSTOL personaj EMMANUEL PEREZ LOPEZ

2009- VERANO DE AMOR- BALDOMERO BALDO PEREZ OLMOS

2010- MUJEREs ASASINOS

2011- UNA FAMILIA CON SUERTE- PEPE LOPEZ TORRES

2012- CACHITO DEL CIELO- SALVADOR MATIAS SALAZAR

2013-2014 POR SIEMPRE MI AMOR- ESTEBAN NARCEZ GUTIEREZ
pablo-lyle-sotie-copii-poze-rare

2014-2015- LA SOMBRA DEL PASADO- CRISTOBAL MENDOZA RIVERO

2016- CORAZON QUE MIENTE ALONSO FERRER CASTELLANO

PABLO LYLE a colaborat cu actori si mai ales actrite frumoase si profesioniste. Daca ar fi sa o numim doar pe MAITE PERRONI si va dati sema  de contextul in care lucreaza actorii mexicani.

Fanele ii tot transmit "ME REGALO UN BESOS"? Chiar si virtual ele, doamnele care il admira vor sa primeasca un sarut din partea lui PABLO.

Dragelor, dragutul de PABLO LYLE si-a gasit deja fericirea in bratele frumoasei sale sotii ANA  ARUJA.

S-au casatorit in anul 2014 si s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei CACHITO DEl CIELO.

Au fost binecuvantati cu venirea pe lume a unui baietel pe nume MAURO LYLE. Taticul a avut mari emotii pentru ca MAURO a venit pe lume mai devreme .

ANA sotia lui PABLO LYLE a fost casatorita si are din primul mariaj o fetita dulce pe nume ARANTZA.

PABLO LYLE stie sa fie un adevarat parinte si pentru ARANTZA si pentru MAURO. El a spus presei ca isi doreste sa fie un exemplu pentru copiii sai.

PABLO LYLE si-a prezentat familia in paginile revistei HOLA astfel incat fanii sa stie ce familie frumoasa are.

Inainte de a se casatori PABLO a avut roua realtii cu doua superbe femei. Prima dintre ele este  surpriza, cantareata care a facut furori cu ai sai colegi de trupa  vorbim de DULCE MARIA.

Cam furtunoasa relatia lui PABLO cu DULCE MARIA au trecut prin impacari si despartiri de cateva ori. Dupa DULCE MARIA ,PABLO a trait o frumoasa poveste de dragoste cu actrita  si producatoarea ZURLA VEGA.

Acum PABLO este un familist convins . Nasa baietelui MAURO este tot o actrita SOFIA CASTRO. Ce nu stiti despre actorul PABLO LYLE este dorinta acestuia ca pe viitor sa cante intr-o formatie.

Wiki PABLO LYLE  CRISTOBAL MENDOZA RIVERODaca se va ivi ocazia nu va spune nu mai ales ca are "rude" in domeniu. Mai precis vorbim de  JOEL LIZARRASO var cu ANA sotia lui PABLO.

Inalt 1.83 m .frumuselul PABLO LYLE se pare ca nu precupeteste niciun efort sa ramana in prima linie a frumosilor actori mexicani.

Asa se face ca PABLO LYLE si-a facut un implant de par luand exemplul unor actori mai experimentati ca WILLIAM LEVY si  SALVADOR ZEBRON.

Talentul lui PABLO LYLE a fost rasplatit cu nominalizari pentru CEL MAI BUN ACTOR pentru rolurile din PER SEMPRE MI AMOR si  CACHITO DE CIELO.

In 2012 PABLO LYLE a fost numit ACTORUL REVELATIA ANULUI.

Un alt premiu a castigat pentru rolul din  UNA FAMILIA CON SUERTE. PABLO LYLE este preferat al publicului desi  nu are asa mare experienta dar dovedeste  cu fiecare rol ca este pe drumul cel bun.

Iar noi romanii avem ocazia sa il vedem pe talentatul actor mexican in rolul CRISTOBAL MENDOZA RIVERO.