Atractii VIENA: Restaurant La cei trei Husari - Zu Den Drei Husaren - preparate culinare rafinate

Wiki Zu Den Drei Husaren (La cei trei Husari) restaurant care face parte din Top 10 atractii turistice in Viena, capitala Austriei.

In capitala Austriei pot fi vazute o serie intreaga de muzee, biserici si alte obiective turistice de mare interes. Viena abunda de obiective si atractii ce fac ca turistii sa asalteze cu miile capitala Austriei.

Insa nu ne vom referi  la muzee, biserici sau alete obiective turistice de acest gen ci la un restaurant vienez de top.

Batranul restaurant monument al Vienei, dedicat scolii sale de haute-cuisine, turistii o adora la fel ca si localnicii, care stiu ca pot gasi oricand un loc de cina intr-un decor romantic la lumina lumanarii.

Restaurantul Zu Den Drei Husaren din Viena va ofera lista cea mai fina de vinuri pe care le are Austria.Obiective turistice Viena - Restaurant Zu Den Drei Husaren - La cei trei Husari

Restaurantul  Zu Den Drei Husaren din Viena nu este doar un restaurant plin de eleganta si caldura dar este si o locatie  in care veti avea parte de o mancarea care este, de asemenea, excelenta.

Acest restaurant austriac cu nume haios, La cei trei Husari , este renumit pentru bucataria sa vieneza traditionala, cu unele atingeri usoare ale influentelor internationale.

Unul dintre cele mai cool preparate pe care le poti servi la acest restaurant renumit din Viena este creierul de vitel pe un pat de spanac cu sos de mustar.

restaurante viena de top la cei trei husari gastronomie austriaca delicioasa

Chelnerii imbracati in jachetele lor stilate sunt foarte atenti si amabili si cu siguranta va vor lasa o impresie atat de placuta, incat cei din Romania va vor parea a fi niste amatori neseriosi.

Dintre selectia de preparate ale bucatariei austriece va recomandam sa savurati la restaurantul Zu Den Drei Husaren : carnea de pui in jeleu, foie gras, somonul marinat, spuma de tomate, terina de legume si mai ales specialitatea de carne de vita in jeleu si somon afumat.Vizualizare hartă mărită

Adresa Restaurant Zu Den Drei Husaren Viena (La cei trei Husari):
Weihburggasse
Contact: www.drei-husaren.at
Tel.:+43/(0)1 512 10 92 0
Fax: +43/(0)1 512 10 92 18
Transport public: Stephansplatz

WIKI: HUSAR (din maghiara: huszár, plural huszárok, poloneza: Husaria) se refera la mai multe tipuri de cavalerie usoara în Europa începând din secolul XV.