NUMEROLOGIE 2016: Previziuni in functie de Zodie de la Berbec la Fecioara de la Rac la Sagetator

Cateva previziuni numerologie pentru 2016 in functie de zodie. Fiecare zodie de la Berbec la Pesti stau sub influenta numerelor. Vibratiile specifice numerologie infulenteaza viata zodiilor. O analiza numerologica pentru 2016 aprofundata, desigur, tine cont de mai multe aspecte, insa aici vom vorbi doar despre previziunile generale pe care numerologia le face in functie de zodie.

Combinare previziunilor horoscopului cu cele ale numerologiei poate contura un pic mai precis modul in care va decurge viata noastra, cu ce provocari ne vom confrunta.

Numerologie 2016 Berbec In 2016 nativii zodiei Berbec vor avea un an calm din punct de vedere al numerologiei. Mari provocari nu vor aparea in fata Berbecilor. Insa ei trebuie sa fie atenti la minore probleme de sanatate care pot aparea mai ales pe perioada lunilor de vara cand canicula si expunerea la soare le poate dauna.
numerologie 2016 previziuni in functie de zodie

Numerologie 2016 Taur In acest an Taurul se va confrunta cu provocari pe plan profesional. Ei vor trebui sa inoveze mai tot timpul pentru a face fata concurentei, atat de la locul de munca cat si in afaceri. Sfarsitul anului 2016 ii va gasi pe nativii zodiei Taur intr-o dispozitie de zile mari, care ii va motiva si pe cei apropiati lor.

Numerologie 2016 Gemeni In 2016 nativii zodiei Gemeni vor trece prin schimbari in plan sentimental. Daca nu vor isi piarda echilibrul emotional, Gemenii vor trebui sa isi reevalueze prioritatile sentimentale. Familia si o relatie stabila vor trebui sa primeze in fata unor relatii pasagere. Intreaba-te daca esti pe drumul cel bun si urmeaza calea pe care ti-o dicteaza inima.

Numerologie 2016 Rac Din punct de vedere al numerologiei in 2016 Racii trebuie sa isi invinga fricile. In principal frica de schimbare. Mai ales schimbarea locului de munca. Rutina zilnica le poate ucide creativitatea ceea ce le poate schimba performanta in domeniul curent de activitate. De aceea nativii zodiei Rac ar trebui sa ia in calcul schimbarea jobului.

Numerologie 2016 Leu In 2016 Leii vor avea parte de impliniri domestice. Isi vor intemeia o familie sau vor avea copii. Trebuie sa fie totusi atenti sa nu exagereze cu tendinta lor de a fi foarte protectivi. O grija prea intensa fata de cei apropiati ii poate face sa fie perceputi ca niste fiinte "sufocante".

Numerologie 2016 Fecioara Analiza numerologica 2016 pentru Fecioara nu arata mari schimbari fata de anul trecut. In cel mai rau caz, Fecioara se poate confrunta cu mici probleme financiare. Sume pierdute la jocuri de noroc sau o micsorare de salariu.

Numerologie 2016 Balanta In 2016 din punct de vedere al numerologiei Balantele vor gasi satisfactii in dragoste. Atingerea lui Cupidon le va fi benefica si se vor simti ca in al noulea cer. Setea de viata izvorata din iubire le va deschide noi orizonturi.

Numerologie 2016 Scorpion Nici Scorpionii nu stau rau la capitolul dragoste in 2016. Previziunea numerologica a lui 2016 arata ca nativii zodiei Scorpion se vor bucura de o imbunatatire a situatiei financiare. O marire de salariu sau o mostenire ii vor face sa se simta confortabil din punct de vedere a banilor.

Numerologie 2016 Sagetator Pentru Sagetatori anul 2016 va fi sub aspect numerologic un an al reevalurilor. Sagetatorii isi vor schimba prioritatile in dragoste si sanatate. Vor intelege ca pentru a avea mai multi bani nu trebuie sa se epuizeze fizic si mental muncind non-stop. Vor simti ca doar echilibrul ii poate ajuta sa fie fericiti.

Numerologie 2016 Capricorn Nu doar vedetele pot fi in lumina reflectoarelor. Mici fapte aparent neinsemnate ii vor face pe Capricorni sa straluceasca printre cei apropiati. Vor fi clipe de triumf care ii vor face pe nativii zodiei Capricorn sa isi regaseasca increderea in talentul lor.

Numerologie 2016 Varsator In 2016 predictiile numerologice arata ca Varsatorii isi vor
ingriji mai mult sanatatea, mai ales ca 2015 a fost un an extrem de stresant si obositor, care ia secat de rezervele de energie. Isi vor schimba dieta si vor face mai mult sport, ceea ce va aduce o noua perspectiva mai optimista asupra vietii.

Numerologie 2016 Pesti Pentru Pesti anul 2016 inseamna un an al meditatiei si al reflectiilor spirituale. Isi vor da seama ca viata nu inseamna numai bani si munca extenuanta ci si emotii profunde, arta, muzica si poezie ceea ce ii va transforma in persoane mult mai relaxate si vesele. Aceasta este cheia unui viitor bogat pe toate planurile pentru ei.