Biografia Benny Adegbuyi CV-ul unui luptator K1 ajuns "fermier" la Pro TV


Ferma Vedetelor 2016 biografii concurenti. In Cipru, Anda Ghita, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipos, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate si Octavian Strunila vor fi nevoiti sa traiasca în conditii aspre ca acum 100 de ani.

Unul dintre cei 12 concurenti de la Ferma Vedetelor 2016, este luptatorul K1 Benny Adegbuyi, concurent despre a carui wiki vom vorbi in randurile urmatoare.

Scurta biografie Benny Adegbuyi

Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi (nascut in data de 24 ianuarie 1985 la Cluj) este un kickboxer roman si luptator K-1. Benny, are inaltimea de 1,98 m si greutate de 116 kilograme si se poate mandri cu 22 victorii.

Biografia Benny Adegbuyi Ferma vedetelor

Nascut in Cluj, Benny Adegbuyi  a plecat de la 3 ani în Nigeria, tara tatalui sau, decan al Politehnicii din Lagos.

Insa aventura africana a lui Benny nu a durat prea mult. Luptatorul de K 1 revenit în România la varsta 8 ani. "Greu! Nu stiam limba, nu comunicam nici macar cu bunica! Ea m-a învatat toate cuvintele. Totul mi se parea diferit! Oamenii ma priveau ciudat! Dar am reusit sa ma integrez într-un timp foarte scurt", a declarata acesta intr-un interviu.

Parintii sai au divortat insa, Benny declara ca are o relatie speciala cu ambii, lucru care i-a asigurat echilibrul necesar in viata.

In tinerete, Benny Adegbuyi  a facut fotbal, judo, dansuri, cursuri de canto.

"Nu prea mi-au iesit", se amuza, "asa ca am ramas la karate, însa doar din pasiune". Apoi, la insistentele prietenilor, a participat la o preselectie Local Kombat, în vara lui 2010.

La aceasta preselectie,a fost remarcat de promotorul K1, Eduard Irimia, cu ajutorul carui, cariera i-a luat un avant incredibil.

A fost ales de catre SUPERKOMBAT "Luptatorul International al Anului" în 2014 si Speranta Anului în 2011.

De asemenea, în GLORY Benny Adegbuyi a fost votat al doilea "Cel Mai Bun Talent" la jumatatea anului 2014.

Ferma vedetelor presupune un program de filmare de 24 de ore din 24. Logistica cuprinde zeci de kilometri de cabluri, zeci de echipamente tehnice performante, drone, recuzita special construita.

Zeci de kilometri se fac zilnic între biroul de productie si regia emisiunii, iar locatia se întinde pe o suprafata vasta.

Castigarea titlului Fermierul Anului si, totodata, demonstrarea in fata intregii tari ca se poate descurca in orice conditii, fie ele cat de aprige, iar Benny Adegbuyi pare a fi unul dintre favoritii la castigarea concursului.
Comentarii