PARERI REVIGRUP SINUS, combinatia de paracetamol care te scoate din raceala

Inainte de a ne face o parere despre Revigrip Sinus, va spunem ca medicamentul Revigrip Sinus contine in compozitie paracetamol si pseudoefedrina.

Pseudoefedrina se administreaza ca bronhodilatator si decongestionant nazal in majoritatea medicamentelor unde este prezenta.

Prezenta pseudoefedrinei in compozitia Revigrip Sinus necesita insa niste atentionari serioase.

Pseudoefedrina din compozitia Revigrip Sinus poate intensifica efectul unor anumite medicamente, printre care se numara si urmatoarele:

a) antidepresive, la care se adauga si inhibitori de monoaminooxidaza;

b) salbutamol (asocierea cu acest medicament determina deseori batai neregulate ale inimii, precum si o usoara tahicardie)
pareri forum revigrip sinus administrare


c) medicamente care contin efedrina sau derivati;

De asemenea, pseudoefedrina prezenta in Revigrip Sinus poate scadea efectul medicamentelor hipertensive.

Un comprimat de Revigrip Sinus contine 500 de miligrame de paracetamol si 30 de miligrame de clorhidrat de pseudoefedrina.

Parerea medicilor este ca in cantitati mari paracetamolul devine foarte toxic si poate duce la o insuficienta hepatica majora.  De aceea nu trebuie sa depasiti maxim 2000 mg de paracetamol de zi.

Cum se administreaza Revigrip Sinus?

Ei bine administrarea Revigrip Sinuis se va face doar la copii de peste 12 ani si la abulti.

Conform prospectului se recomanda administrarea a cate 2 comprimate Revigrip Sinus de maxim 3 ori pe zi, cu un interval de cel putin 4 ore.

Intr-un interval de 24 de ore se vor administra maxim 3 comprimate de Revigrip.

Si inca o atentionare - obligatorie de fapt la orice medicament care contine pseudoefedrina.

Utilizatorii varstnici pot avea insomnii din cauza pseudoefedrinei (rar dar posibil), iar sportivii vor consuma acest medicament inainte de competitie numai pe baza unei prescriptii medicale si numai cu informarea antrenorului si, eventual a comisiei ANAD, intrucat un test doping efectuat in aceasta perioada ar putea duce la un rezultat pozitiv din cauza pseudoefedrinei.

Asadar parera nostra este ca Revigrip Sinus este un medicament cu aceeasi compozitie ca si IbuSinus sau ParaSinus. Singura diferenta fiind ambalajul, pretul si producatorul. Deci nimic nou sub soare.
MAI POTI CITI