Noul Mers al Trenurilor 2015 – 2016. Mersul Trenurilor valabil pana la data de 10 decembrie 2016

Stiri noi si bune de la CFR Calatori. A aparut NOUL mers al trenurilor valabil pana la 10 decembrie 2016. Trenurile Zapezii si Trenurile Soarelui se regasesc si in 2016.

„Mersul Trenurilor de Calatori 2015-2016” poate fi cumparat din principalele gari si agentii CFR din Bucuresti si din tara la pretul de 13 lei.

CFR Calatori anunta ca zilnic se vor afla în circulatie peste 1200 de trenuri, în functie de perioada din an:

1. Trenurile Zapezii vor circula spre si dinspre cele mai cautate statiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Piatra Neamt si Petrosani (Statiunile Straja si Parang).

In plus, prin oferta tarifara Trenurile Zapezii, în perioada 1 ianuarie – 29 februarie 2016, CFR Calatori acorda reduceri la bilete de tren intre 25% si 56% din pretul normal.

infofer mersul trenurilor 2016 oferte trenurile zapezii

2. De asemenea Trenurile Soarelui vor asigura în perioada sezonului estival 2016 legaturi din toata tara catre statiunile de la Marea Neagra si spre Delta Dunarii.

Daca preferati sa calatoriti spre destinatii internationale cu CFR Calatori atunci aflati ca incepand din data de 13 decembrie 2015, rezervarea locurilor va fi optionala la vagoanele clasa 2 de la toate trenurile internationale dintre Romania si Ungaria.

De la aceeasi data, CFR Calatori va introduce o noua oferta comerciala „CFR–MAV Regio” pentru calatoriile internationale prin frontiera Valea lui Mihai.

Din 1 ianuarie 2016, oferta Interrail Global Pass va fi valabila si pe parcursul tarii de rezidenta, pentru o calatorie dus-întors.

Conform noului Mers al Trenurilor si în anul 2016, pasagerii vor putea sa calatoreasca în afara Romaniei zilnic, cu trenuri directe din Bucuresti Nord catre Viena (de la pretul de 39 Euro pe sens), Budapesta (de la pretul de 29 Euro pe sens) si Sofia.

Totodata , oferta de transport international include trenuri zilnice directe catre Budapesta si din: Timisoara, Brasov, Targu Mures si Cluj Napoca.

Revenind la modificarile aduse de Mersul Trenurilor 2016 din data de 13 decembrie 2015  se vor acorda reduceri la bilete între 30% si 50% la unele trenuri InterRegio de pe rutele:
  • Bucuresti – Craiova, 
  • Galati – Braila, 
  • Brasov – Iasi, 
  • Caracal – Craiova, 
  • Oradea – Satu Mare, 
  • Oradea – Cluj Napoca, 
  • Cluj Napoca – Beclean pe Somes, 
  • Piatra Olt – Craiova, 
  • Suceava- Ilva Mica, 
  • Cluj Napoca- Ilva Mica si retur. 
De asemenea, la anumite trenuri InterRegio se vor aplica tarife de tren Regio, atat la bilete cat si la abonamente.