MAGAZINUL de BRAZI transforma CRACIUNUL in poveste magica

Craciun fara BRAD? Nu are acelasi farmec, aceeasi magie subtila. Si fara ecologisme cretine. Acesti brazi sunt crescuti in ferme speciale si nu sunt taiati fara mila din padure. Asa ca daca vreti sa plangeti dupa "sarmanul brad" ar fi bine sa plangeti si dupa sarmana rosie, gulie, ceapa etc.

Aceastea fiind spuse sa ne intoarcem la bradul nostru livrat de Magazinul Brazi. Ce ar mai putea fi spus... imaginile cu frumosul brad  de Craciun vorbesc de la sine, si fac cuvintele sa devine seci si nerelevante.

Bradul de fata este un brad Normandian, originar din zona Muntilor Caucaz. Bradul Normandian este cel mai apreciat soi de brad pentru Craciun si cel mai raspandit in plantatiile din Europa.

magazinul de brazi brazi speciali impodobiti festiv

Culoarea specifica verde inchis intens, coroana deasa si rezistenta indelungata dupa taiere fac din el Bradul de Craciun ideal.

Ingrijirea lui nu este complicata. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa nu il amplasezi langa surse directe de caldura. Si bineinteles trebuie sa aerisesti bine camera o data pe zi si sa il pulverizezi cu apa la temperatura camerei.
brazi exceptionali magazinul de brazi

Si este un brad in tendinte! Tema acestui brad de Craciun este "Spring in winter" (Primavara in Iarna). Asadar un brad  de Craciun impodobit cu flori si pasari "vesele si galagioase" care vestesc venirea primaverii.

Inca odata, multumim SILVA GROUP ROMANIA, si cu totii sa aveti un Craciun fericit si un An Nou cu bucurii!

-->