Bilete de avion Wizz Air la 99 de lei si Vouchere Wizz Air Gift pentru sarbatori fericite

Vesti de Craciun de la Wizz Air. Bilete ieftine de avion spre Scotia si cadouri pe care le poti face celor dragi!

Compania de zboruri low cost Wizz Air a inaugurat o noua ruta:  Bucuresti – Glasgow.

Ruta Bucuresti – Glasgow va fi operata de doua ori pe saptamâna în timpul sezonului de iarna, cu zboruri în zilele de luni si vineri, urmand ca n cel de vara, care va începe la sfârsit de martie, cursa zborul Wizz Air sa fie operat în zilele de marti si duminica.

Glasgow, cel mai mare oras al Scotiei, al treilea din Marea Britanie, dar  si cel mai mare port din Regat, atrage în fiecare an o multime de turisti din întreaga lume, în timp ce dezvoltarea mediului de afaceri, dar si statutul sau de cea mai mare piata din Scotia, genereaza multe calatorii în scop de afaceri.

wizz air ro bilete ieftine si vouchere cadou

Compania de zboruri low cost Wizz Air ofera 39 de rute spre 14 tari din Bucuresti, care devine primul oras din România conectat la a treia cea mai mare metropola din Marea Britanie.

Pretul biletelor de avion Wizz Air pentru ruta Bucuresti – Glasgow încep de la 99 de lei (pe un singur segment si avand toate taxele obligatorii incluse).

Cu ajutorul voucherelor Wizz Air Gift, prieteni si familia isi aleg destinatia preferata sau beneficiaza de o experienta mai buna utilizându-le în schimbul unuia dintre multele servicii aditionale oferite de companie.

Disponibile la pretul de 25 EUR si 50 EUR, voucherele Wizz Air  pot fi utilizate pentru zboruri si servicii catre peste 116 de destinatii din 38 de tari.

Printr-un singur click pe site-ul wizzair.com, voucherele Gift sunt livrate direct prin e-mail si includ mesajul dvs. personalizat.