Cazare si Contact Pensiunea AURORA din ALBAC Muntii Apuseni

Daca doriti sa descoperiti viata locala si traditii pastrate de generatii, una din zonele de interes este Valea Ariesului din Muntii Apuseni, incluzand frumoasele sate Albac, Garda, Arieseni.

Pe langa relieful carstic variat (Cetatile Ponorului, Padis, Groapa Ruginoiasa, Poarta lui Ionele, Ghetarul de la Scarisoara, Focul Viu etc.), un punct de interes il reprezint Muzeul aurului de la Brad, unde exista o bogata colectie de pepite, dar si de unelte traditionale pentru extragerea aurului, indeletnicire ce dateaza de peste 2000 ani.

Dar sa revenim la o frumoasa pensiune din Albac si anume Pensiunea AURORA de 3 margarete.

Pensiunea Aurora se situeaza in comuna Albac , pe Valea Ariesului , in Tara Motilor fiind una din primele Pensiuni agroturistice autorizate din muntii Apuseni si avand pretentia de a fi un reper pentru celelalte pensiuni din zona Ariesului in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite.

imagini camere cazare pensiunea aurora albac muntii apuseni

Pensiunea Aurora din Albac va ofera cazare la munte confortabila in 8 camere duble , avand o capacitate maxima de 18 locuri.

La cerere se pot instala paturi normale suplimentare.

Toate camerele pensiunii Aurora sunt dotate cu grupuri sanitare cu: dus, mobilier din lemn masiv, saltele confortabile , Dolce TV.

Pensiunea Auroa din Albac are sistem centralizat de incalzire, un restaurant propriu cu regim inchis.

Atractiile turistice din zona nu sunt de ignorat.

Astfel puteti alege o vizita la Ghetarul de la Scarisoara, la Galeriile Romane, la Artizanii in lemn, Pestera Poarta lui Ionele, sau la Pestera Ursilor.


Vizualizare hartă mărită pensiunea Aurora Albac

Contact Pensiunea Aurora Albac Muntii Apuseni
Localitatea. Albac Nr. 30, jud. Alba
Tel./Fax: 0258 777 057
Mobil: 0744 938 253
0740 202 653