CAZARE HOTELUL APEX TEMPLE COURT LONDRA - LUX SI RAFINAMENT CU STIL

Se apropie VALENTINES DAY'S 2016, adica ZIUA INDRAGOSTITILOR si ce oferta ar fi mai frumoasa ca una ce iti ofera posibilitatea de a zbura cu avionul? LONDRA este unul din cele mai frumoase orase ale lumii.

HOTELUL APEX TEMPLE COURT din LONDRA se afla in TOP 10 a celor mai frumoase hoteluri din lume. Si unde mai pui ca este un hotel relativ nou.

Sa stiti ca acest nume al HOTELULUI APEX il veti regasi in mai multe zone ale ANGLIEI. Exista si un hotel APEX si in EDINBURGH.

Dar noi vorbim de HOTELUL APEX TEMPLE COURT din LONDRA. Este un hotel formidabil din mai multe puncte de vedere. Are multe facilitati si o serie de lucruri pe care nu le mai gasim in nicio alta parte.
Paste 2016 APEX TEMPLE COURT Londra


HOTELUL APEX TEMPLE COURT din LONDRA are 184 de camere. Va vine sa credeti ca fiecare camera din cele 184 de camere este decorata diferit? Asa este. Vom gasicamere standard si acele SUITES care in romaneste se traduc prin apartamente. Si aici vom gasi cele mai frumoase SUITES. Si nu orice fel de SUITES ci MASTER SUITES dotate cu terasa particulara.

In restaurantul hotelului gasim o atmosfera calda iar barul ne va relaxa. Si ca tot veni vorba de restaurant va spunem ca aici e locul unde putem avea parte de o cina private adica o cina cu bucate alese si intr-un separeu. Seara ne asteapta un LOUNGE CLUB unde ne vom delecta cu un cocktail sau o cafea.

Neaparat trebuie sa vorbim de superbul semineu care ar da gata orice femeie. Cine iti poate refuza placerea de a petrece o noapte langa semineu cu un pahar de sampanie in mana?

oferte sf valentin APEX TEMPLE COURT Londra

La CLUB LOUNGE avem sucuri din partea casei si un spatiu de relaxare. Pentru firile sportive ce nu au astampar in vacante, aici la HOTELUL APEX TEMPLE COURT gasim o sala de sport dotata cu echipamente sportive si aparatura de ultima generatie. Avem si INTERNETUL gratuit si pentru oamenii de afaceri avem un centru business. Daca aveti cunostinte si prieteni in LONDRA puteti vorbi la telefon gratuit.

Si intr-un oras ca LONDRA nu te poti plictisi.

Profitati de faptul ca HOTELUL APEX TEMPLE COURT este situat in centul LONDREI si de aici aveti toate mihloacele de transport disponibile. Si aveti ce vizita, picioarele sa va tina. Nu am vorbit inca de istoria hotelului sunt strazi care mustesc de istorie: SERGEANTS INN, FLEET STREET si THE INNER TEMPLE.

THE FLEET STREET este acum cunoscuta sub numele de  TEMPLE.

THE INNER TEMPLE dateaza de la mijlocul secolului al 12-lea din vremea lui HENRIC al doilea. Atunci s-au construit  multe cladiri care au rezistata pana azi. Sa revenim in vremurle prezente.

Fiecare camera din hotelul APEX TEMPLE COURT are marimea de la 30-49 de mp. Mobileirul este de calitate. Domneste rafinamentul si bunul gust cum altfel ii sade bine unui hotel clasificat la categoria de cinci stele. Si nu numai ca este de cinci stele dar este un superb hotel de lux.

Si daca vreti sa vedeti cum arata cu adevarat un hotel de lux atunci trebuie sa mergeti la LONDRA.Ceea ce veti gasi aici va va depasi asteptarile. Eu cred ca la noi in tara cu greu pori gasi un asa hotel.

De fapt nu poti compara luxul din ANGLIA cu cel din Romania. Ce ofera special acest hotel pe langa multele si frumoasele facilitati? Daca suntem norocosi si ne cazam de cinci ori de-a lungul unui an in hotelul APEX TEMPLE COURT atunici intram intr-un  program de loialitate. Incepem sa fim tratati ca si clienti fideli si vom avea parte de o serie de avantaje.

HOTELUL APEX TEMPLE COURT merita vizitat. Toti cei care i-au trecut pragul au fost incantati si spera sa revina. Fie ca sunt oameni de afaceri sau turisti veniti in vacanta,hotelul este cea mai irezistibila oferta. De cazare de facilitati.

APEX TEMPLE COURT are si o OFERTA DE PASTI  cu reducere de 25 la suta daca platiti in avans. Veti avea parte si de un VOUCHER pe care puteti sa il folositi pentru  masa, club. bauturi.

HOTEL APEX TEMPLE COURT IMAGINI CAMERE

Daca va hotarati sa stati 3 nopti reducerea va fi de 20%. Din 10 octombrie 2012 si pina la 24 martie 2013 daca petreceti weekendul la LONDRA ,aveti parte de reduceri. Numai ca aceasta reducere se aplica doar la cazare.

Contact APEX TEMPLE COURT

Preturi: 955 lei pe noapte
Adresa: 1-2 Serjeants’ Inn Fleet St, London EC4Y 1LL, Marea Britanie
Telefon:+44 20 3004 4141
Transport public: City Thameslink