Treceți la conținutul principal

Cazare Hotel NEVIS Oradea wellness SPA - o adresa pe care nu trebuie sa o uiti

Hotelul Nevis este locatia ideala pentru cazare cand sunteti in trecre sau in vacanta in Oradea.

Adresa de contact Hotel NEVIS SPA & Wellness

410264 Oradea, Romania, Str. Lapusului nr. 2
Tel.: +40 751.057.709, Tel.: +40 259.407.970, Fax: +40 259.407.977
Email: office@hotelnevis.ro

In anul 2011, Hotel Nevis si-a marit capacitatea de cazare prin 42 de spatiii dotate si mobilate la standarde de 4 stele.

Toate camerele din aripa noua a hotelului Nevis sunt dotate cu instalatie de climatizare, televizor, minibar si conexiune internet wireless.

imagini camere hotel nevis oradea blog vacante

Pe langa cele 42 de camere amenajate si mobilate la standarde de 4 stele, oaspetii hotelului Nevis sunt invitati sa se relaxeze la Centrul Wellness & SPA din interiorul hotelului.

La Centrul Wellness & SPA Nevis puteti sa uitati de grijile de peste zi la o sedinta de masaj sau la una dintre saune - baie de aburi, aromasauna si Old Sauna. Centrul Wellness & SPA va asteapta si cu tratamenete faciale si de remodelare coprorala, dusuri de senzatie, dus Vichy, piscina interioara, jacuzzi si sala de fitness.

imagini spa wellness hotel nevis oradea vacante blog


Tarife cazare 4 stele Hotel Nevis Oradea
  •  Camera single - 235 lei
  •  Camera Double - 295 lei
Tarifele includ micul dejun, precum si accesul la Centrul Wellness & Spa (piscina, jacuzzi, aromasauna, old sauna, baie de aburi, dusuri tropicale si sala de fitness).

La Hotel Nevis Oradea gasiti sala de perfecta pentru o nunta ca in povesti. Cu o capacitate de pana la 200 de persoane, sala are o acustica de exceptie si este dotata cu sistem profesional de sonorizare.

Mobilata modern si elegant, sala de nunti poate fi decorata si amenajata în functie de dorintele dumneavoastra cele mai exigente.