Rucsacul Chanel Graffiti, Rucsac de FITE pentru VEDETE de la Miley Cyrus la Mihaela Radulescu


Anul trecut, fashionistele din lumea intreaga au avut de dezbatut un fascinant subiect pe marginea pretului anuntat pentru un “banal” rucsac de dama. 

Este vorba despre o piesa din colectia de primavara prezentata în septembrie 2014 de Chanel si anume Rucsacul Chanel Canvas Graffiti Backpack.

Un superb exemplar de rucsac Chanel Graffiti costa intre 2.500 - 3400 de dolari si deja a devenit "geanta" preferata a vedetelor de la Hollywood.

In Romania rucsacul Chanel Graffiti este purtat de doua "vedete"si anume: Elena Basescu si Mihaela Radulescu.
rucsac de dama ieftin de scump chanel graffiti

Dupa cum spuneam, rucsacul Chanel Graffiti nu este un rucsac de dama ieftin. Multi s-ar intreba ingroziti: cum sa dai caruta de bani pentru un rucsac de panza colorat!

Parerile despre pretul rucsacului Chanel sunt împartite. Cei de la publicatia online “The Huffington Post” chiar au glumit pe marginea subiectului imaginandu-si ce ar spune bietele noastre bunici: “Patru cifre pentru o geanta care arata murdar!?”

pret rucsac chanel graffiti mihaela radulescu si eba basescu

In schimb, au existat si pareri ca pretul se justifica la un brand atat de puternic, care îsi are proprii clienti ce se vor “bate” probabil pentru a pune mana pe acest rucsac de fite.

Si nu... rucascul Chanel Graffiti nu este ceva singular.

Fendi a venit cu modele senzationale de genti, insa cea mai notabila a fost geanta Fendi Peekaboo, care s-a vandut cu 3.450 de dolari.

Miley-Cyrus-Chanel-Graffiti-Rucsac-de-Fite

In randul gentilor Gucci, modelul Jackie Soft a castigat mult teren, ea fiind vanduta cu pretul de 2.350 de dolari.

Louis Vuitton, un alt brend agreat de doamne, a venit cu o geanta realizata de noul director de creatie, la pretul de 3.650 de dolari.

Singura deosebire fiind ca acestea sunt genti elegante cu stil iar rucsacul Chanel Graffiti este... "o carpa"

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la COSMETICELE oferite de MELKIOR, intrati aici.

Comentarii