Reintoarcerea actritei MERYEM UZERLI - SULTANA HURREM - pe platourile de filmare ale unui serial nou

Cui nu ii este dor de SULTANA HURREM? Actrita MERYEM UZERLI cea care a interpretat-o pe SULTANA HURREM in "SULEYMAN MAGNIFICUL-SUB DOMNIA IUBIRII" a cucerit cu acest rol inimile publicului din intreaga lume.

Roscata cu ochii albastri a avut parte de multe bucurii dar si de suferinte. In timpul filmarilor la serial s-a indragostit de un om de afaceri si credea ca nimic nu ii poate stirbi fericirea.

Vestea ca a ramas insarcinata nu a fost o bucurie si pentru partenerul sau CAN ATES care i-a spus verde in fata ca nu vrea  acel copil. Indurerata MERYEM UZERLI a luat decizia de a parasi TURCIA.
Wiki Cinematografic MURAT YILDIRIM si MERYEM UZERLI

Si-a refacut fortele mai ales dupa venirea pe lume a fetitei sale care i-a adus un nou sens in viata.
Si acum este gata sa revina pe platourile de filmare.

MERYEM UZERLI si-a pregatit cu multa minutiozitate revenirea pe platourile de filmare. Va juca intr-o noua telenovela incepand cu sezonul de toamna 2015-2016.

Despre ce este vorba? Compania producatoare 03 PRODIKSIYON a anuntat reintoarcerea actritei MERYEM UZERLI care va juca alaturi de MURAT YILDIRIM in telenovela numita in original "CESARE" adica "COURAGE" .

Se spune ca dupa experienta neplacuta de la sfarsitul filmarilor cu "SULEYMAN MAGNIFICUL-SUB DOMNIA IUBIRII" ne referim la faptul ca MERYEM a trebuit sa  plece din  TURCIA acum actrita vrea sa fie sigur ca  de data aceasta totul va fi sub control.

Dupa ce a urmarit toate telenovelele in care a jucat MURAT YILDIRIM MERYEM a specificat ca vrea sa joace alaturi de actor in noul proiect. Competitia este acerba intre companiile producatoare de telenovele.

Si asa este normal dar MERYEM stie ce vrea. Dupa ce a cunoscut faima in intreaga lume cu rolul SULTANEI HURREM MERYEM UZERLI nu poate cobori stacheta performantei.

Cine este partenerul lui MERYEM UZERLI in noua telenovela "CESARET" aka "COURAGE"?
MURAT YILDIRIM  este unul din cei mai  cunoscuti si apreciati actori ai TUCIEI.

In ce telenovele l-ati mai vazut? In cele de succes desigur cum ar fi "  "FIRTINA" aka "THE STORM", "ASI" aka "REBEL", "ASK VE CEZA" aka "LOVE AND PUNISHEMENT", "SUSKUNLAR" aka "SLEEPERS".

MURAT YILDIRIM are 36 de ani si a declarat ca se simte onorat sa joace alaturi de MERYEM UZERLI mai ales dupa ce s-au cunoscut si a realizat ca pot face o echipa extraordinara.
MERYEM UZERLI Seriale Noi Cesaret

MURAT YILDIRIM e sigur ca telenovela va fi un succes la public si va aduce audiente. Telenovela "CESARET" aka "THE COURAGE" va fi difuzat pe canalul STAR TV.

Publicul este nerabdator sa o vada pe MERYEM UZERLI care vrea sa redobandeasca succesul de care s-a bucurat in telenovele. Nu e usor sa revii dupa un proiect de un succes fantastic ca acela al telenovelei "SULEYMAN MAGNIFICUL".

MERYEM UZERLI are motive sa zambeasca. A revenit in TURCIA alaturi de fetita ei si deja filmeaza la noua telenovela menita sa ii restabileasca starea aceea benefica.

Succes MERYEM UZERLI! Romanii au indragit-o pe frumoasa MERYEM si sunt dornici sa vada noi telnovele in care este protagonista. Oricate noi actrite apar in telnovele nimeni nu ii poate lua locul lui MERYEM UZERLI.

Nu este doar frumoasa. A dovedit ca este sarguincioasa si dornica sa  atinga noi performante. Are de partea sa PUBLICUL.
MAI POTI CITI