Ramona Nerra o biografie de romanca talentata care a reusit sa faca performanta in Germania


WIKI: Ramona Nerra s-a nascut in data de 9 iunie 1979 in Craiova. De la varsta de 9 ani, Ramona Nerra si-a descoperit pasiunea pentru muzica incepand sa frecventeze "Clubul copiilor" din oras.

Din 1999 pana in 2003 Ramona Nerra a studiat la Universitatea de Teatru si Film din Bucuresti.

In 2001 Ramona Nerra impreuna cu Nicoleta Luciu a fondat trupa ALIZE. Acest proiect muzical a durat doi ani.

Ajunsa in Germania, biografia profesionala  a Ramonei Nerra incepe sa ia avant. Romanca se alatura in 2009 trupei "Fresh Music Live" din Dusseldorf. Impreuna cu aceasta trupa romanca a colindat Europa cantand alaturi de artisti ca Nicole Scherzinger, Tiesto, Mousse T. etc.
biografia bianca nerra o romanca talentata din germania

Ramona Nerra s-a facut remarcata cu adevarat, cand s-a numarat printre finalistii “The Voice of Germany” (“Vocea Germaniei”), formatul TV care se bucura de un mare succes si in Romania.

Ascensiunea sa în concurs nu a ramas nevazuta, actualmente fiind manageriata de o echipa americana.

Ramona spune ca "Vocea Germaniei" - varianta germana a talent show-ului "The Voice" - a reprezentat pentru ea o schimbare.

In timp ce acasa numele ei nu spune nimanui mai nimic, Ramona Nerra (36 de ani) a cantat în fata a sute de mii de spectatori, la cele mai importante festivaluri de muzica electronica din Europa si din Statele Unite, alaturi de ATB (André Tanneberger), socotit unul dintre cei mai buni DJ-i ai lumii.

Alaturi de producatorul muzical ATB, romanca din Craiova a lansat si doua single-uri, “Never Give Up” si “In And Out of Love”.


Ascult-o pe romanca Ramonna Nerra cantand un cover dupa melodia din animatia Frozen

Casatorita si mama de gemeni, Ramona Nerra vede Germania ca fiind acasa, locul unde are familia, unde s-a mutat si mama sa, însa nu înceteaza sa cânte piese în limba româna, chiar daca le considera doar productii muzicale de suflet.

Fata de alti artisti care emigreaza, craioveanca si-a pastrat meseria si o face alaturi de o echipa de profesionisti.

Viitorul ei proiect: participarea la urmatoarea preselectie Eurovision Elvetia, pentru care lucreaza alaturi de compozitorul roman Mihai Alexandru.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.

Comentarii