Preturi si OFERTE Vacante la Schi in BULGARIA 2015 - 2016

Oferte schi Bulgaria, Bansko 2015 - 2016 Bulgaria aceast 'miraj' turistic pentru romanii care vor sa isi petreaca vacantele in afara tarii, ne ofera si in aceasta iarna posibilitati nenumarate de petrece o vacanta la schi la un raport pret / calitate destul de rezonabil.

Pentru romanii care vor sa petreaca un sejur la munte, Bulgaria a devenit, în ultimii ani, o alternativa demna de luat în seama.

Adevarul este ca de departe, cea mai ieftina destinatie pentru schi este Bulgaria, cu zonele ei turistice specifice care atrag de la sezon la sezon tot mai multi turisti romani.

Pe langa preturile mai mici decat cele practicate în statiunile de pe Valea Prahovei, domeniile schiabile in statiunile Bansko si Pamporovo pornesc de la 2.000 m altitudine, motiv pentru care sezonul de schi tine mai mult in Bulgaria.

Bansko-Ski-Oferte-Cazare-2016-Bulgaria
Oferte ski Bulgaria Bansko 2015 - 2016
Spre exemplu, in Bansko turistii gasesc partii  de ski cu o lungime totala de 70 de km, aproape jumatate din lungimea pârtiilor din întreaga Românie.

Pentru cine nu stie, Bansko este un oras si o populara statiune de schi în sud-vestul Bulgariei, situat la poalele Muntilor Pirin, la o altitudine de 925 m deasupra nivelului marii.

Bulgaria este destinatia de schi principala aleasa de turistii romani, care cu 200 de euro gasesc cazari la hoteluri de patru stele si demipensiune, mai ieftin ca la Predeal.

Cazarea pentru doua persoane în perioada 20-26 decembrie 2015 la apart-hotelul Orbilux de trei stele din Bansko costa 270 de euro daca faceti rezervarea pâna la data de 10 noeimbrie, la agentia Paralela 45.

preturi oferte schi bulgaria bansko

Tarifele pentru închirierea echipamentului de schi în Bansko sunt si ele acceptabile. Pentru 3 zile, pretul de închiriere al unei perechi de schiuri, clapari si bete costa aproximativ 150 de leva (75 de euro), si daca aveti nevoie si de instructor, acesta va mai costa înca 110 leva pentru de 2 ore, curs sustinut cu un grup de maximum 5-6 persoane.

Lectiile individuale de schi sunt mult mai scumpe, si va vor cpsta in jur de 550 de leva pentru 3 zile.