Mihai Rait Dragomir biografie cool din LAS FIERBINTI la VOCEA ROMANIEI

Scurta biografie Mihai Rait Dragomir aka DOREL din LAS FIERBINTI, vocea care a impresionat-o pe Loredana.

Nascut in Harsova Mihai Rait Dragomir este absolvent al Universitatii Spiru Haret, Facultatea de Teatru.

Mihai Rait Dragomir a jucat in zeci de spectacole ale trupei ImproVizati si in alte doua filme, Nasa si mai cunoscutul Vine politia! Nu este casatorit dar spune ca are relatie stabila de mai multi ani, asta chiar daca este asaltat de multe femei.

Mihai Rait Dragomir spune ca nu are prea multe in comun cu personajul pe care il interpreteaza in serialul "Las Fierbinti", insa nu ar schimba nimic la simpaticul Dorel.

biografia mihai rait dragomir blog vedete

Actorul spune ca e un norocos, pentru ca a dat de mic piept cu viata la sat, asa ca isi cunoaste bine personajul pe care il interpreteaza: “Eu am crescut la tara, într-o at­­­mosfera destul de ase­mana­­­toare cu aceea din “Las Fier­­­­binti”. Asa ca i-am cunoscut si pe Dorel, si pe Bobita, si pe Giani, si pe Ce­lent­ano, îi stiu pe to­ti”.

Jucandu-l pe Dorel, Mihai Dragomir a reusit sa cucereasca rapid inimile telespectatorilor, care asteapta cu sufletul la gura sa vada ce “nazbatii” a mai facut trasnitul Dorel.

Mihai a avut placerea sa joace alaturi de Horatiu Malaele, Razvan Vasilescu, Virginia Mirea, Dragos Bucur, Gheorghe Ifrim, Radu Gabriel, experienta profesionala care la ajutat sa evolueze.

La Vocea Romaniei Dorel din Las Fierbinti a venit insotit de colegii sai din indragitul serial de comedie, care l-au sustinut in momentul in care acesta a cantat melodia Zaraza.
Mihai Rait Dragomir Wiki Artistic

Complet schimbat, fara parul lung din serial si hainele ponosite, actorul a urcat pe scena de la “Vocea Romaniei”, pregatit sa faca spectacol.

Interpretarea lui i-a impresionat pe Loredana, Smiley si Moga, iar antrenorii s-au intors si au facut tot posibilul sa il aduca in echipa lor.

"Acum imi dau seama ce misto arati de fapt! Nu am stiut ca ai asa voce! Nu-mi vine sa cred! I love you, Misu!", i-a spus Loredana, in a carei echipa Mihai a decis sa mearga.
MAI POTI CITI