CONTACT AMBASADA ROMANIEI UNGARIA - TELEFON DE URGENTA, ADRESA, EMAIL

Pentru romanii care aleg ca si destinatie de vacanta sau de business, Ungaria, este bine de retinut datele de contact ala Ambasadei Romnaiei din Ungaria.

Adresa Ambasada Romaniei in Ungaria: 
1146 Budapest, Thököly út 72.

Telefon Cancelaria Ambasadei: +36-1-384 8394
Fax: +36-1-384 5535
E-mail: budapesta@mae.ro

Telefon mobil de permanenta: +36-30 535 69 12

Incercati sa folositi acest numar de telefon de urgenta pentru a comunica situatii deosebite, care reclama urgenta - la acest numar de telefon nu se fac programari si nu se furnizeaza informatii consulare de catre Ambasada Romaniei in Ungaria.

Contact Sectia Consulara a Ambasadei Romaniei din Ungaria
Telefon: +36-1-220 16 66; 384 76 89
Fax: +36-1-384 55 35

telefon urgenta ambasada romaniei ungaria budapesta

Cateva recomandari turistice din Budapesta

Ce este de vazut in Budapesta?

In primul rand putem incepe de sus, cu magnificul Castel Buda si Sectorul Castelului. Nu aveti nevoie de bocanci pentru a urca Dealul Gellért daca doriti sa va bucurati de panorama uluitoare a orasului vazut de pe citadela, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO.

Pe celalalt mal al râului, cea mai grandioasa cladire este de pe malul Pesta este Parlamentul.

Pentru minunatii sacre, vizitati cea mai înalta cladire a orasului, Bazilica Sfântul Stefan, sau a cincia cei mai mare sinagoga din lume, Sinagoga de pe str. Dohány.

Piata Eroilor din Budapesta  va ofera o privire în trecutul romantic al tarii, iar în Parcul Memento aveti ocazia sa participati la o lectie de istorie moderna în aer liber. Pentru momente pline de romantism faceti o plimbare pe promenada de pe malul Dunarii sau mergeti pe Insula Margareta.
MAI POTI CITI