Biografia ELENA NICIU un Wiki Artistic dezbracat de secrete de la Candy la Vocea Romaniei

Scurta biografie Elena Niciu vedeta de la Vocea Romaniei, cantareata pentru care Loredana Groza si Tudor Chirila s-au duelat pentru ea.

In varsta de 33 de ani, Elena Niciu se anunta o prezenta incitanta in concursul Vocea Romaniei.

Blonda Elena Niciu nu este o amatoare in ale muzicii. Elena canta in orchestra maestrului Petre Geambasu.

In studentie Elena Niciu a facut parte doi ani din trupa Candy. In aprilie 2009 Elena surprindea placut printr-o interpretare extraordinara alaturi de Horia Brenciu a unui cover dupa melodia ""Take a chance on me a formatiei Abba.

biografie elena niciu dezgolita de secrete de la vocea romaniei

Elena Niciu a interpretat la “Vocea României” piesa lui Édith Piaf, “Non, je ne regrette rien”, si a ales sa se alature echipei Loredanei Groza. 

„Am nevoie în echipa mea de femei adevarate, cu sex-appeal. Imi place de ea, a venit ca o diva”, a spus Loredana, bucuroasa ca a fost aleasa ca antrenoare.


ELENA NICIU Petre Geambasu Show Band- Mon mec a moi

O voce deosebit de calda, un timbru dulce dar si puternic si plin de energie Elena Niciu este si o "femeie fatala". O demonstreaza si unele aspecte mai putin cunoscute din viata ei.

Cea mai importanta legatura a Elenei Niciu cu showbiz-ul autohton dateaza din anul 2008, cand s-a înfiintat trupa Rallsa, în care Elena canta alaturi de alte doua blonde bombe-sexy, Roxana si Cristina.

Aparitiile lor incitante de scena si de la TV au culminat cu pictorialul fierbinte din revista FHM, din anul 2009, cand cele trei blonde au pus in scena o adevarata scena erotica. Au pozat semigoale, fara sutien, lipite senzual una de cealalta.

Acum Elena  Niciu a ales sa participe la Vocea Romaniei si cu siguranta prezenta ei in acest show de talente va aduce un plus de seductie feminina mulata pe un talent muzical evident si de necontestat
MAI POTI CITI