VALUL X & ERUPTII SOLARE CATASTROFALE! 28 SEPTEMBRIE 2015 LA ORA 11:11

VALUL X vine sa ne ia cu el! Adevar si minciuna despre VALUL X! In Septembrie avem parte de ERUPTII SOLARE si CATASTROFE APOCALIPTICE, profetite pe la colturile internetului.

Profesorul Atkins anunta ca, pe 28 septembrie 2015, la ora 11:11, Valul X va bombarda pamantul cu particule de lumina foton-gamma, calatorind cu viteza luminii si producand o schimbare de ADN instantanee.

Efectul imediat este ca fiintele care au o frecventa speciala vor fi propulsate in a 5-a dimensiune (oricare ar fi ea),

Simon Atkins,este specialist in prognosticarea riscurilor de dezastre, si sustine ca Pamantul si omenirea vor face un salt in evolutie, odata cu un episod de eruptii solare care va avea loc in luna septembrie 2015.
wiki valul x eruptii solare septembrie

Dar ce este VALUL X?  Energia cosmica rezultata in urma eruptiilor solare este denumita „Valul X” (Wave X). Valul X este o energie atat de puternica incat dupa Atkins va provoca schimbari biologice majore.

Astfel, o schimbare de frecventa va avea loc în septembrie, în intervalul 23-28 septembrie, fiind foarte semnificativa.

Aceast fenomen va coincide cu întalnirea dintre Papa Francisc presedintele american, Barack Obama, la Casa Alba (în 23 septembrie 2015), urmând ca papa sa se adreseze Congresul SUA (in 24 septembrie).

Atkins sustine ca va exista o încercare de a folosi celebrul accelerator de la CERN Geneva (Consiliul European pentru Cercetari Nucleare) pentru a devia acest masiv val de energie care va veni spre Pamant.

Atkins anunta ca, pe 28 septembrie, la ora 11:11, Valul X va bombarda pamantul cu particule de lumina foton-gamma, moment in care  fiintele care au o frecventa, pe rezonanta Schumann, de cel putin 17 Hz vor fi propulsate în a 5-a dimensiune.

E bine ca ne-am lamurit! NU toti vom avea parte de 'binefacerile' Valului X. Doar alesii!!!

Si din punct de vedere astrologic, se pare ca nu stam prea bine in acest sfarsit de septembrie.

De exemplu, pe data de 23 septembrie 2015, Pamantul va traversa orbita planetei Bennu, care a fost descoperita in 11 septembrie 1999, cu doi ani inaintea tragicelor evenimente din septembrie 2001.

Si tot pe 23 septembrie, planetele Marte, Jupiter si Venus vor forma un triunghi isoscel in constelatia Leu.

Pana pe 28 septembrie 2015 sa fiti sanatosi si plini de iubire! Ca de restul au grija altii...
MAI POTI CITI