Oferta cazare HOTEL BINDERBUBI, Medias, FERMA TREI STEJARI, relaxare,spa si atractii turistice in istoricul MEDIAS

MEDIASUL oras transilvan cu numeroasele atractii turistice, CENTRUL ISTORIC, muzee, turnuri si posibilitati de distractie. O degustare de vinuri la FERMA: "TREI STEJARI" si cazare  de cinci stele la hotelul BINDERBUBI. Sa pornim in calatorie.

HOTELUL BINDERBUBI este situat la 46 kilometri de SIBIU si se lauda cu tot confortul oferit de cinci stele. Camerele sunt mobilate elegant si au toate faciliatile de la uscator de par, minibar, televizor si acces la internet. Hotelul beneficiaza de o minunata piscina iar tavanul de sticla iti aduce senzatia de confort sporit de libertate. Iarna poti face o baie si poti admira fulgii de nea.

imagini receptie hotel binderbubiv medias

Sa vedem camerele si preturile.

CAMERA SINGLE-240lei/noapte

CAMERA DOUBLE-290 lei/noapte

APARTAMENT FIORE-500de lei/noapte

APARTAMENT CLEOPATRA-600lei/noapte

PAT SUPLIMENTAR va costa 50 de lei/noapte

Si daca aveti un animalut gazdele sunt bucuroase sa le gazduiasca alaturi de voi. Numai ca va trebui sa platiti pretul de 50 de lei/noapte. Daca doriti sa faceti un gratar aveti la dispozitie ce va trebuie. Si ca sa va miscati un pic puteti sa inchiriati biciclete.

Centrul SPA va asteapta cu masaje si tratamente menite sa va alunge tensiunea. Pentru masina parcarea este asigurata. In camere va asteapta un seif pentru siguranta portofelului dumneavoastra.

Dupa amiaza puteti sa o petreceti la restaurantul hotelului sau la bar. Bucatarul pasionat este gata sa va satisfaca dorintele si aveti de unde alege.

imagini apartament hotel binderbubiv medias

Daca dispuneti de timp trebuie sa ajungeti la FERMA "TREI STEJARI". Pe langa ferma unde puteti degusta o bogata colectie de vinuri va asteapta si un mic MUZEU AL SATULUI.

HOTELUL BINDERBUBI are 40 de camere. Aici sunt asteptati si oamenii de afaceri, hotelul dispune si de o sala de conferinte. Relaxare si confort mai ales ca acest minanat hotel se afla in vecinatatea unei paduri.

Pentru pasionatii de atractii turistice MEDIASUL are pregatit multe doar este vorba de un vechi oras transilvan.

Unde puteti sa vizitati nu mai putin de 8 turnuri medievale? La MEDIAS.

  1. TURNUL CLOPOTELOR
  2. TURNUL CROITORILOR
  3. TURNUL AURARILOR
  4. TURNUL FORKESCH
  5. TURNUL MARIEI
  6. TURNUL FIERARILOR
  7. TURNUL ROTARILOR
  8. TURNUL STEINGASSER
Alt obiectiv este SCOALA PIARISTILOR. Pana in 1790 aceasta scoala a fost condusa de ORDINUL FRANCISCANILOR care se ocupau cu raspandirea invatamantului laic si religios.

imagini camere hotel binderbubiv medias

CASA HANN
A apartinut primarului si  dateaza din anul 1617.

SCOALA DIN CASTEL
Atestata la 1586 a fost renovata si marita pentru crearea mai multor spatii destinate invatamantului in 1713.
Azi aici se afla SCOALA HERMANN OBERTH.

BISERICA FORTIFICATA SFANTA MARGARETA
Puteti admira picturi murale gotice. Tot aici se afla un turn cu ceas care va ajuta sa aflati fazele lunii. In acest turn a fost inchis VLAD TEPES in urma conflictului cu MATEI CORVIN. Si tot aici a fost ales  ca rege STEFAN BATHORY.

SCARA ACOPERITA si TEMINTA.
Aici era o alta cale de acces si se numea SCARA ACOPERITA. Scara ascunde o temnita care a fost denumita "TREPTELE TEMNITEI".

COMPLEXUL ARHITECTURAL FRANCISCAN si MANASTIREA FRANCISCANA
Dateaza tocmai de la 1444 si aici se gaseste TEZAURUL DE LA SEICA MICA. Un alt tezaur este cel de la PANADE.

Trebuie sa vedeti SIGILIUL DE ARGINT al TARGULUI MEDIAS. Dateaza din 1448.

CASA MEMORIALA STEPHEN LUDWIG ROTH
Dedicata ganditorului si revolutionarului transilvanean ce a trait in perioada 1796-1849. Veti vedea mobilier original,fotografii, documente.

CASA ROSENANER
Dateaza din secolul al XVIII-lea si era caminul familiei ROSENANER

CASA SCHULLER
Atestata documentar la 1588. A folosit ca berarie,han,birt.
In CENRUL VECHI veti gasi o multime de cladiri si monumente de admirat.

MUZEUL MUNICIPAL MEDIAS
Amplasat intr-o veche cladire franciscana  are trei secti : istorie, etnografie-arta, si stiintele naturale. Are peste 15.000 de exponate. Arheologie, ceramica, port popular. Ceramica din argint provine de la tezaurele dacice descoperite la SEICA MICA.

Dupa cum vedeti nu aveti cum sa va plictisiti la MEDIAS. Obiective culturale interesante,natura si posibilitatea de a va odihni intr-un cadru natural. Iar hotelul BINDERBUBI va astepata pentru o vacanta de vis.

TELEFOANE
+40 269 843 089
+40 269 834 144
+40 369 802 062
MAI POTI CITI