Biografia lui Pietro Summa a fost sa nu fie cea de CASTIGATOR al BURLACITEI DANIELA CRUDU

Wiki de cancan cu burlacita Daniela Crudu si Pietro Summa

Cand toata lumea credea ca se cunoaste numele castigatorului inimii Danielei Crudu si implicit al concursului BURLACITA 2015 iata ca lucrurile au luat o intorsatura GROAZNICA.

Soc si groaza am putea spune. Italianul PIETRO SUMMA nu a castigat concursul BURLACITA!

Pietro Summa, are varsta de 35 de ani, este din Potenza, Italia, se considera in prezentare facuta pentru promoul concursului ca fiind un barbat cuceritor si un bun bucatar.

Daniela Crudu a ales un alt barbat sa fie castigatorul concursului si l-a retrogradat pe locul doi pe Pietro Summa.

Insa ce a deteminat-o pe Daniela Crudu sa ia aceasta decizie pe neasteptate?

wiki Pietro Summa italian Burlacita Daniela Crudu

Ei bine cei de la Ziarul Libertatea scriu ca au informatii pe surse ca Daniela Crudu a fost sedusa si pacalita de Summa.

Asdar, am putea spune ca biografia lui Pietro Summa este una de cuceritor cu valente indubitabile de escroc sentimental.

Potrivit surselor din interiorul echipei de productie, Daniela Crudu ar fi aflat ca una din casele pe care Pietro Summa i le prezentase ca fiind ale lui era de fapt a altcuiva si ca situatia lui financiara nu era de fapt atat de prospera dupa cum lasa sa se inteleaga.

Considerându-se pacalita, lucru de neacceptat pentru o vedeta indargostita ca ea, bruneta Daniela Crudu ar fi decis în ultima secunda sa schimbe numele castigatorului concursului BURLACITA 2015, trimitandu-l pe italianul pline de fite si mincinos pe locul doi.

Problema insa nu este modificarea regiei, ci dezamagirea pe care Daniela Crudu a îndurat- o.

Potrivit apropiatilor ei, “burlacita” Daniela Crudu nu si-ar fi revenit inca din socul acestei intamplari groaznice.
MAI POTI CITI