Biografia lui Mircea Oprescu fiul lui Sorin Oprescu o "grenada" cu efect intarziat

Dupa arestarea Primarului Sorin Oprescu se speculeaza o posibila arestare si a fiului acestuia, MIRCEA OPRESCU.

Potrivit unor surse citate pe blogul lui Dan Cristian Turturica, redactorul-sef al cotidianului România Libera, Mircea Oprescu, fiul primarului Sorin Oprescu se întalnea cu mituitorii în afara , tarii acolo unde încasa si banii.

"În reteaua lui Oprescu era bagat si fiul acestuia, Mircea Oprescu. Rolul lui era, potrivit unor surse, de a colecta spagile. Se pare, însa, ca el avea o metoda mult mai prudenta: se întâlnea cu mituitorii în strainatate, acolo unde incasa si sumele de banii", scrie jurnalistul Dan Turturica.

Din fragmentele online ale biografiei aflam ca unicul copil al primarului general al Capitalei, Mircea Oprescu (foto) e tot medic.
biografie mircea oprescu fiul primarului sorin oprescu

Mircea Oprecscu fost manager pe divizia de sanatate la firma de asigurari Interamerican, si-a pus umarul din plin la campania electorala a tatalui sau pentru castigarea functiei de edil al Bucurestilor, la fel ca si fetele Basescu.

De altfel, Mircea Oprescu s-a implicat activ in toate bataliile politice purtate de tatal sau, iar o lupta pentru Cotroceni nu putea sa lipseasca din CV-ul sau.

Insa Mircea Oprescu aproape ca nu a mai trecut de loc prin tara, apropiati ai acestuia sustinand ca este extrem de preocupat cu afacerile medicale derulate, mai nou, la Viena. 

Iar daca, intr-adevar, acesta si-a mutat marea parte a businessurilor din Romania in Austria, unde se pare ca este implicat pana peste cap in lansarea unei unitati medicale private de elita, capata si mai mult contur informatia pe surse ca, dupa terminarea mandatului din fruntea Capitalei, Primarul Sorin Oprescu ar fi urmat sa ia la randul sau calea Vienei.

Primarul Sorin Oprescu, în vârsta de 63 de ani, este divortat din anul 1988 ?si are un fiu - Mircea Oprescu -  din casnicia cu Simona Fica.
La un moment dat s-a speculat ca optiunea lui Sorin Oprescu de a trece, în forta, la ridicarea si eutanasierea cîinilor comunitari a fost declansata si de faptul ca acestuia îi e teama ca Traian Basescu poate cere procurorilor începerea cercetarii fiului sau, într-un Dosar Penal, care ar fi avut legatura chiar cu problema cîinilor comunitari! 

Fiul Primarului Sorin Oprescu, Mircea Oprescu ar fi fost dovedit de Serviciile de Informatii ca ar detine în Cipru conturi off-shore de 35 de milioane de euro, iar o parte din acesti bani provin din spaga de la mega-afacerea Dogtown. 

Mai precis, fiul primarului general al Capitalei s-ar fi aflat în relatii foarte bune de prietenie cu fondatorii Asociatiei Portico, cei care gestioneaza milioanele de euro, platiti de bucuresteni anual, pentru a rezolva problema cainilor vagabonzi.

Zvonuri, dezinformari bine puse la punct, adevaruri spuse in mod voalat, biografia lui Mircea Oprescu unicul fiu al Primarului Sorin Oprescu pare a fi una care ascunde multe secrete!


MAI POTI CITI