A MURIT GENICA BOERICA! BIOGRAFIA LUI GENICA BOERICA ESTE UNA COMPLICATA!


Soc si groaza! A murit GENICA BOERICA! Decesul lui Genica Boerica s-ar fi produs in MEXIC.

UPDATE: Georgian Dragan, purtatorul de cuvant al Politiei Romane, a declarat ca Boerica a fost adus in data de 28 august 2018 in Romania dupa ce a fost prins de politistii din Milano.

Surse apropiate familiei lui Genica Boerica sustin ca acesta ar fi murit în Mexic, acolo unde ar fi fugit dupa ce fusese condamnat la inchisoare cu executare.

Insa moartea lui Genica Boerica nu poate fi confirmata momentan si de autoritati.

Reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Dolj nu au putut nici confirma, nici infirma decesul controversatului Boerica.

"Noi nu am fost anuntati de un eventual deces. Nu stim sa fi murit. Familia anunta autoritatile. Noi nu avem informatii in acest sens nici de la familie, nici de la Ambasada din Mexic".
biografie moarte genica boerica ultimele stiri

Asadar, in acest moment se pune intrebarea: este moartea lui Genica Boerica adevarata sau este doar o intoxicare premeditata?

Biografia lui Genica Boerica este daca nu captivanta atunci interesanta.

Genica Boerica a fost un personaj pitoresc din Cetatea Banilor.

Inainte de anii `89 Boerica era vanzator la aprozar.

Avand antecedente penale, dupa ce a fost condamnat pentru ca fura la cantar, Genica Boerica s-a relansat in perioada capitalista devalizand societatea SC Bachus SA.

Afacerile cu bauturi alcolice i-au mers ca pe roate, desi Boierica nu a reusit niciodata sa se integreze in mediul de afaceri din Craiova. El a stiut, insa, sa-si atraga de partea sa toti oamenii influenti din Banie.

Cu sprijin din partea lui Ristea Priboi, alaturi de care a fost filmat la un restaurant din Craiova, Genica Boerica a cladit rapid un adevarat imperiu in partea de sud a Romaniei.

In culmea gloriei, isi permitea orice fantezie: printre altele, i-a facut cadou amantei sale o benzinarie.

Avand o vila istorica in centrul orasului, cu peretii poleiti cu aur, Genica Boerica era considerat de departe cel mai puternic om din Craiova, de care nimeni nu se putea atinge.

Asta pana in toamna anului 2004, cand 10 masini cu mascati au venit de la Bucuresti si l-au arestat. Motivul - o teapa de vreo 200 de miliarde data statului roman.

Dupa arestarea sa, la perchezitii, procurorii au gasit la una dintre vilele sale aproximativ 5,5 kilograme de bijuterii, constând în inele, bratari, coliere, cercei si un ceas cu diamante si diamante, estimat la aproximativ 40.000 de dolari.

In data de 26 mai 2011 Boerica a fost implicat într-un accident rutier cu vatamare corporala a unei persoanecu handicap aflate intr-un carucior si a fugit de la locul faptei.

Pe 22 mai 2012 Genica Boerica a fost condamnat de Tribunalul Dolj, la sapte ani si sase luni de inchisoare cu executare într-un dosar privind o rambursare ilegala de TVA de 1,1 milioane de lei.

Insa de data aceasta Boerica a fugit din tara! Mai ales ca tot in 2014,  in urma rejudecarii dosarului 22348.01/3/2006, pe 29 ianuarie a Genica Boerica a fost condamnat definitiv la 10 ani si 3 luni de închisoare.

Este evident ca fiind pus in fata acestor condamnari irevocabile, interlopul craiovean a ales calea 'exilului'.

Si acum, brusc, apare in presa stirea ca Boerica a murit! Asadar, se pune in mod obligatoriu intrebarea: sa fie aceasta presupusa moarte o incercare de 'fenta' inca odata autoritatile romane?

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.

Comentarii