Roxana Nemes si Calin Hagima, biografia unei relatii cunoscute si recunoscute expusa pe Facebook

Roxana Nemes a publicat ca din intamplare, pe pagina ei de facebook, o fotografie cu omul de afaceri Calin Hagima, despre care a negat ca ar avea vreo legatura amoroasa.

Dupa cateva minute, insa, Roxana a sters poza in care aparea in timp ce il saruta pe Calin Hagima, in varsta de 37 de ani, si despre care se stie ca ar detine o firma de productie audio-video.

“MY addicition, my drug, my love, my man, ma happiness, my all”, a descris Roxana Nemes poza in care il saruta fericita pe Calin Hagima.

Despre biografia lui Calin Hagima se cunosc putine lucruri. Ca are ca afacere principala, firma de productie video Family Film Production si ca a fost location manager la filmul Tuesday, After Christmas (2010) - "Marti, dupa craciun" (via IMDB).


Despre biografia artistei Roxana Nemes am mai scris. Vedeta s-a facut remarcata inca de cand a pozat la “Fata de la pagina 3”, vrand sa intre in lumea show-bizz-ului din Bucuresti.

Dupa o perioada de timp, a reaparut ca iubita a lui Radu Groza, relatia lor fiind foarte mediatizata, iar Roxana aparand pe prima pagina a multor ziare.

Insa s-a dovedit ca era o relatie nu tocmai fericita. Roxana Nemes a ales saplece din caminul conjugal fara sa-i spuna nici macar adio celui care a facut-o celebra si cu care a impartit sase ani de iubire.

Initial, Roxana Nemes a negat vehement legaturile amoroase cu omul de afaceri, Calin Hagima.

Nu este adevarat ca am plecat din cauza altui barbat. Nu exista niciun barbat in viata mea si nicio femeie in viata lui, din cate stiu eu. E urat sa implicam oameni care nu au nicio legatura'', declara convingator Roxana Nemes, la scurt timp dupa ce l-a parasit pe impresarul Radu Groza.

Povestea de iubire dintre Roxana Nemes si Calin Hagima ar fi inceput in urma cu un an, cand cantareata planuia defapt sa  se casatoreasca cu cel care a facut-o celebra, Radu Groza.

Insa o vedeta nu poate fi vedeta decat daca are parte si de cancan-uri super mediatizate, iata ca relatia dintre Calin Hagima si Roxana Nemes a ajuns pe prima pagina a tabloidelor mondene devenind subiect de discutii si contre intre fanii artistei si ai impresarului.

Insa ramane o intrebare... daca toate povestea este doar o nascocire si Roxana a postat pe Facebook poza cu Calin Hagima si apoi foarte rapid a sters-o doar pentru a crea o stire care sa o aduca in atentia tabloidelor?
MAI POTI CITI