BIOGRAFIE Ramona Paun, stirista sportiva care iubeste gastronomia si muzica

Ramona Paun vine la PRO TV in locul Alexandrei Stoian, fosta stirista a postului, care o inlocuise pe Raluca Arvat, plecata în concediu de maternitate. Zvonuri neconfirmate dau ca sigura plecarea definitiva a Alexandrei Stoina din PRO TV.

Dar sa vedem care este biografia stiristei Ramona Paun, un scurt CV si un wiki despre viata frumoasei prezentatoare.

Ramona Paun a inceput sa prezinte stirile sportive la matinalul Stirilor PROTV, unde face o echipa de exceptie cu colegii sai.

Iar incepand din acest weekend, telespectatorii o pot vedea pe Ramona Paun si la jurnalul de seara al Stirilor PROTV, unde va aduce noutatile din lumea sportului.

La varsta de 29 de ani, Ramona Paun nu este doar o fata frumoasa, cu o dictie fara cusur, ci si o bucatareasa fabuloasa, si de ce nu, un potential concurent la “Vocea Romaniei”!
ramona paun protv biografie dezbracata de secrete

Prima experienta a Ramonei Paun in televiziune a fost in anul 2006, ca moderatoare a unei emisiuni studentesti la postul local TV Sibiu, unde a si continuat ca prezentatoare de stiri timp de patru luni.

In martie 2007, Ramona a trecut cu brio un interviu la Pro Tv Sibiu, unde a ajuns pe rand sa presteze ca reporter, corespondent si prezentatoare de stiri.

Din 8 septembrie 2008 Ramona s-a alaturat echipei de prezentatori ai Stirilor Sport.ro - Alexandra Derevici, Daiana Anghel si Daniel Nitoiu.

Spuneam ca in afara de televiziune, Ramona Paun mai iubeste arta culinara si muzica.

Referitor la gatit, Ramona declara intr-un interviu pentru ziarul LIBERTATEA ca a  intrat în bucatarie de nevoie, la 14 ani, atunci cand a plecat la Focsani la liceu si a trebuit sa învate sa se descurce singura.

Acum gatitul a devenit o placere. Ramona Paun este buna cunoscatoare a bucatariei tradi­tio­nala si este responsabila gastii cu mesele de Paste si de Craciun.

In restul anului, prefera retetele mai u­soare: peste si legume. Specialitatea de baza a stiristei-chef, Ramona Paun, e insa cheesecake cu fructe de padure, reteta cu care isi incanta de fiecare data prietenii.

Muzica este o alta pasiune a stiristei de la Pro TV. Ramona Paun regreta ca nu a urmat Liceul de Arte, la care a renuntat in ultima clipa. Acum se tot gandeste sa înceapa  sa ia ore de canto, sa vada daca a mai ramas ceva din vocea ei.

Referitor la trecerea de la Sport.ro la pupitrul stirilor sportive de la PRO TV, Ramona Paun a declarat: „E o realizare uriasa pentru mine si ma bucur pe deplin de ea. Sunt fericita ca mi s-a dat sansa sa prezint cel mai important jurnal sportiv din România. M-am obisnuit repede cu noua postura, asta pentru ca sunt înconjurata de aceiasi oameni cu care am lucrat în ultimii sapte ani în PRO TV. Fac ceea ce îmi place cu adevarat, într-o televiziune care te obliga sa fii mai bun de la o zi la alta..."

Aceasta a fost scurta trecere prin biografia unei tinere prezentatoare de stiri care declara sincer ca iubeste sa mearga pe stadioane pentru ca ii place mult nebunia din aceste locuri.
MAI POTI CITI