Biografia STEFANIA BATRANCA noua prezentatoare la DIGIMATINAL povestea oltencei venita sa faca cariera in capitala


Stefania Batranca este unul dintre tinerii jurnalisti ai televiziunii DIGI 24. STEFANIA au spus ziarele merita multe prim planuri cu focus pe OCHII frumosi si zambetul senin.

De ieri STEFANIA BATRANCA face echipa la DIGIMATINAL impreuna cu CATALIN PETRE.

Titulara postului de dimineata de la DIGIMATINAL si-a luat la revedere cu ochii in lacrimi de la telespectatori si colegi.

ANCA DUMITRESCU a plecat in concediu de maternitate emotionata si nerabdatoare sa faca cunostinta cu baietelul  care i-a promis cel mai important eveniment din viata.

ANCA DUMITRESCU va deveni mama unui baietel pe care il va numi MATEI. ANCA le-a spus telespectatorilor ca ii lasa pe maini bune .
biografie stefania batranca digi 24 cv de tanara jurnalista

Cine este STEFANIA BATRANCA noua prezentatoare a DIGIMATINAL? STEFANIA este o olteanca curajoasa vesela si ambitioasa.

S-a nascut la CRAIOVA unde a terminat FACULTATEA DE JURNALISM din cadrul UNIVERSITATII CRAIOVA.

Este o norocoasa din multe puncte de vedere. In primul rand  a stiut din liceu ca vrea sa ajunga jurnalista.

In timpul liceului a lucrat la cateva ziare locale cea mai importanta publicatie fiind GAZETA DE SUD. S- ocupat de scrierea stirilor de business cultura si arta.

A fost apoi reporter pentru TVR CRAIOVA si a avut o emisiune numita U CAMPUS. Norocul ei s-a numit statia locala DIGI 24 CRAIOVA.

De indata ce a deprins tainele televiziunii STEFANIA nu a mai vrut sa se intoarca la presa scrisa. Mirajul muncii in televiziune a fost prea puternic.

Inainte de a ajunge in ograda DIGI 24 BUCURESTI ,STEFANIA a lucrat o perioada si in TVR. A ajuns la DIGI 24 si a simtit ca acela este locul ei.

Televiziunea DIGI 24 i-a oferit sansa de a deveni cu adevarat jurnalist. Spune ca a beneficiat de cele mai importante resurse si a avut sansa de a cunoaste si a invata meserie de la oameni cu experienta.

STEFANIA BATRANCA a fost pe teren dar a prezentat si jurnalul. A relatat despre crize politice, luptele din UCRAINA, abdicarea regelui SPANIEI, alegerile parlamentare.
cv stefania batranca o tanara la varsta realizarilor

Stiri interne si internationale. I s-a acordat o sansa de a fi in prima linie si s-a folosit de ocazia care nu vine de doua ori.

A dovedit ca are potential  este muncitoare si iubeste meseria de jurnalist. Si intr-un timp scurt   a fost si promovata.

Televiziune este lumea ei. Participa la toate proiectele televiziunii. Este tanara si plina de energie.

A participat alaturi de colegii de la DIGI  24 dar si de la celelalte posturi de televiziune si de la radio  la cea de-a doua editie a  evenimentului CUPA LA VOLAN.

A reusit sa castige cel de-al treilea loc.

Se bucura de viata si de ce nu ? O fata frumoasa si plina de viata care are toate sansele sa devina  o jurnalista cu experienta.

Este marea amatoare de drumetii si excursii.Si oricat de ocupata este isi face timp sa citeasca. In rest meseria este pe primul loc.

Deviza postului care  i-a oferit o sansa de afirmare este  "ACTUALITATEA IN DIRECT". Si asa si STEFANIA cauta sa fie tot timpul ancorata in realitate.

Domnisoara STEFANIA BATRANCA are sansa de a deveni o jurnalista cu experienta. Are toate atuurile.

Si cum sa nu iti faca placere sa te trezesti informat iar informatiile sa iti fie oferite cu zambet senin?

Desi la inceput de cariera STEFANIA BATRANCA se doveste o olteanca ambitioasa hotarata sa obtina tot ceea ce este important.

A devenit cunoscuta  si cu siguranta vom mai auzi de  ea.

stefania batranca wiki prezentatoare digi 24Ce-i drept a beneficiat de sansa de a " creste" intr-o televizune care deja se ia la intrecere cu rivalii cu experienta.

In televiziune este foarte imporatnat sa fii la locul potrivit si in momentul potrivit.

Sa  fii prezent de la deschiderea unei noi televiziuni ce promite.

Iar pentru STEFANIA BATRANCA , VIITORUL SUNA BINE!
Comentarii